x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Ionut Paduraru    |    28 Feb 2006   •   00:00
GERMANIA. Hamburger SV, adversara Rapidului din optimile Cupei UEFA, a pierdut, scor 0-2, meciul de pe teren propriu cu VfB Stuttgart, in etapa a 23-a a campionatului german. Antrenorul Thomas Doll a folosit urmatorii jucatori: Wachter - Mahdavikia, Boulahrouz, Van Buyten, Atouba - Wicky (’70 Demel) - Jarolim, De Jong (’46 Van der Vaart) - Trochowski - Lauth, Barbarez (’46 Kucukovic). "Nu au prins o zi prea grozava. Au ceva probleme pe faza defensiva, dar in ofensiva au patru-cinci jucatori cu calitati individuale foarte bune", a spus antrenorul rapidist Razvan Lucescu, care a fost prezent la meci. In urma acestui esec, Hamburg a coborat pe locul 3, cu 47 de puncte.

ITALIA. Adrian Mutu a fost notat cu 6,5 in presa italiana, dupa prestatia din partida Juventus - Lecce, scor 3-1, in etapa a 27-a din Serie A. "Din piciorul lui Mutu au plecat primele doua goluri ale torinezilor, care au reusit astfel sa intoarca rezultatul", a scris cotidianul Il Giornale, in timp ce Datasport a notat ca "jucatorul roman a facut o prima repriza entuziasmanta, dar randamentul sau a scazut in partea a doua". Cristi Chivu a primit nota 6 din partea agentiei Datasport dupa meciul pe care AS Roma l-a castigat, in deplasare, 2-0 cu Lazio. "Romanul a blindat apararea Romei si nu a comis nici o eroare", a scris Datasport.

SPANIA. Betis Sevilla, adversara Stelei in optimile Cupei UEFA, a invins, pe teren propriu, scor 2-0, pe Real Sociedad, in etapa a 25-a a campionatului Spaniei. Golurile au fost marcate de Dani (’31) si Robert (’90). Antrenorul Lorenzo Serra Ferrer a folosit formula: Contreras - Varela (’81 Rivas), Melli, Juanito, Luis Fernandez - Joaquin, Rivera, Capi, Tardelli (’63 Arzu) - Edu, Dani (’70 Robert). Primul meci al dublei manse dintre Steaua si Betis Sevilla se va disputa la 9 martie, la Bucuresti.

GRECIA. Ilie Dumitrescu a debutat cu o infrangere la conducerea tehnica a lui PAOK Salonic, 1-2 in derbiul cu Olympiakos Pireu. Meciul a fost marcat de violente, fiind intrerupt de doua ori dupa ce peste 10.000 de suporteri au dat foc la scaunele stadionului Tomba in minutul 78, in momentul in care Olympiakos a preluat conducerea. Suporterii au aruncat pe gazon pietre si alte obiecte, dar politia a anuntat ca nu s-au inregistrat raniti si nici nu s-au efectuat arestari.

×
Subiecte în articol: sport