x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Euro 2008 - Grupa A

Info Euro 2008 - Grupa A

11 Iun 2008   •   00:00

ELVEŢIA. “Visul meu este distrus”, a declarat într-o conferinţă de presă atacantul naţionalei Elveţiei, Alexander Frei, indisponibil pînă la sfîrşitul Euro 2008 după o accidentare la genunchiul stîng.



ELVEŢIA. “Visul meu este distrus”, a declarat într-o conferinţă de presă atacantul naţionalei Elveţiei, Alexander Frei, indisponibil pînă la sfîrşitul Euro 2008 după o accidentare la genunchiul stîng. “Am plîns mult. Visul meu este distrus, dar visul echipei şi al unei ţări continuă. Tot timpul îmi vine în minte ciocnirea cu Grygera. Dar nu pot să-l acuz de nimic. A fost fatalitate”, a adăugat Frei.

PORTUGALIA. Cadu, căpitanul echipei CFR Cluj, mizează pe compatrioţii săi portughezi, pe care îi vede învingători la Euro 2008. “Sînt sigur că Portugalia va ieşi campioană. Ne vom răzbuna pentru eşecul de acum 4 ani şi vom arăta că am învăţat din acea experienţă”, a spus Cadu, care visează ca în 2010 la CM să facă şi el parte din naţională.

CEHIA. Atacantul ceh Vaclav Sverkos, cel care a semnat victoria reprezentativei lui Karel Bruckner în faţa Elveţiei, este gata să înscrie cît mai multe goluri la turneul final. Însă recunoaşte că atacantul numărul unu al Cehiei rămîne Jan Koller: “Sunt fericit pentru şansa care mi s-a oferit. Probabil că nu voi fi capabil să mă ridic la nivelul lui Koller, dar ar fi drăguţ dacă aş mai marca”.

TURCIA. Învinsă în primul meci de Portugalia, Turcia este nevoită să cîştige azi în faţa Elveţiei. Selecţionerul Fatih Terim este conştient că partida este decisivă pentru elevii săi. “Am pierdut în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din Europa. Sper să ne schimbăm jocul în bine. Nu avem de ales. Trebuie să atacăm şi să cîştigăm. Ştiu că putem obţine victoria”, a spus tehnicianul turc.

Meciuri disputate
Elveţia – Cehia     0-1
Sverkos (’71)

Portugalia – Turcia    2-0
Pepe (’61), Raul Meireles (’90+2)

Clasament

Portugalia          1    1    0    0    2-0    3p
Cehia                1    1    0    0    1-0    3p
Elveţia               1    0    0    1    0-1    0p
Turcia                1    0    0    1    0-2    0p

×
Subiecte în articol: sport