x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Euro 2008 - Grupa A

Info Euro 2008 - Grupa A

12 Iun 2008   •   00:00

PORTUGALIA. Federaţia Portugheză de Fotbal a solicitat UEFA ca portarul Quim, devenit indisponibil după ce s-a accidentat la mîna dreaptă, să poată sta pe banca de rezerve la următoarele meciuri. Acest privilegiu l-a obţinut acum cîteva zile şi italianul Fabio Cannavaro. Potrivit Record, deşi nu a jucat deloc la turneul final, Quim va avea aceleaşi prime ca ceilalţi fotbalişti portughezi.PORTUGALIA. Federaţia Portugheză de Fotbal a solicitat UEFA ca portarul Quim, devenit indisponibil după ce s-a accidentat la mîna dreaptă, să poată sta pe banca de rezerve la următoarele meciuri. Acest privilegiu l-a obţinut acum cîteva zile şi italianul Fabio Cannavaro. Potrivit Record, deşi nu a jucat deloc la turneul final, Quim va avea aceleaşi prime ca ceilalţi fotbalişti portughezi.

TURCIA. Căpitanul reprezentativei Turciei, Emre Belozoglu, indisponibil pentru partida de aseară cu Elveţia din cauza unei rupturi musculare, s-ar putea să piardă şi întîlnirea cu Cehia, ultima din grupă. “Nu ştim deocamdată dacă Emre va juca duminică. Staff-ul medical crede că nu, însă vor să încerce să-l facă apt de joc”, a precizat selecţionerul turc.

CEHIA. O sumă de bani i-a fost furată delegaţiei Cehiei din Hotelul din Seefeld, unde este cazată echipa în perioada Euro 2008. Un purtător de cuvînt al poliţiei din Innsbruck, Gerhard Ditz, a declarat că furtul a avut loc probabil în perioada 6-7 iunie. “Cercetările poliţiei din regiunea Tirol continuă şi deocamdată nu există detalii concrete”, a afirmat Gerhard Ditz.

ELVEŢIA. Căpitanul Alexander Frei, indisponibil pentru restul turneului final, îşi caută o nouă echipă de club. Atacantul Borussiei Dortmund invită cluburile interesate să-i facă o ofertă, în special pe Celtic Glasgow, grupare care l-a mai dorit şi în trecut. “M-au vrut în 2004, apoi în 2006 şi aud că m-ar dori şi acum. Atunci aştept să mă sune”, a spus Frei, care va fi apt de joc peste circa 6 săptămîni.


Clasament

Portugalia   2 2 0 0 4-1 6p
Cehia         2 1 0 1 2-2 3p
Elveţia        1 0 0 1 0-1 0p
Turcia         1 0 0 1 0-2 0p

×
Subiecte în articol: sport