x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Euro 2008 - Grupa B

Info Euro 2008 - Grupa B

12 Iun 2008   •   00:00

GERMANIA. Mijlocaşul Torsten Frings a declarat, într-un interviu acordat magazinului Sport Bild, că intenţionează să-şi continue cariera la prima reprezentativă pînă la Cupa Mondială din 2010. De asemenea, Frings (31 ani) a dat asigurări că se simte “în plină formă, poate ca niciodată în cariera sa”, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut în cursul sezonului 2007-2008.GERMANIA. Mijlocaşul Torsten Frings a declarat, într-un interviu acordat magazinului Sport Bild, că intenţionează să-şi continue cariera la prima reprezentativă pînă la Cupa Mondială din 2010. De asemenea, Frings (31 ani) a dat asigurări că se simte “în plină formă, poate ca niciodată în cariera sa”, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut în cursul sezonului 2007-2008.

CROAŢIA. Atacantul Mladen Petrici consideră că reprezentativa lui Slaven Bilici poate cîştiga astăzi în faţa Germaniei: “Sîntem încrezători în forţele noastre. Sîntem suficient de puternici şi avem destulă valoare ca să învingem orice echipă. Toată lumea spune că germanii au prima şansă. Dar ei sînt întotdeauna favoriţi şi nu numai ai grupei”.

AUSTRIA. Selecţionerul austriac contează pe sexul frumos pentru a reface moralul elevilor săi înaintea meciului decisiv împotriva Poloniei, programat astăzi la Viena. Astfel, antrenorul Josef Hickersberger s-a hotărît să fie mai puţin strict şi le-a dat voie jucătorilor să-şi aducă soţiile şi prietenele în cartierul general al echipei, la Stegerbach.

POLONIA. Tehnicianul Poloniei, Leo Beenhakker, spune că a stabilit formula de start din meciul decisiv cu Austria. “Am ales deja primul 11. Echipa e pregătită pentru război”, a precizat Beenhakker. Antrenorul olandez ar urma să-l titularizeze pe atacantul de origine braziliană Roger Guerreiro. Oricum, Beenhakker a promis că echipa sa va evolua “la cel mai înalt nivel”.

Clasament

Germania    1    1    0    0    2-0    3p
Croaţia        1    1    0    0    1-0    3p
Austria        1    0    0    1    0-1    0p
Polonia       1    0    0    1    0-2    0p

×
Subiecte în articol: sport