x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Euro 2008 - Grupa D

Info Euro 2008 - Grupa D

11 Iun 2008   •   00:00

SPANIA. Mijocaşul naţionalei Spaniei, Andres Iniesta, a cărui pregătire pentru Euro 2008 a fost perturbată de o gastroenterită, a explicat că a trebuit să se pună pe îngrăşat.



SPANIA. Mijocaşul naţionalei Spaniei, Andres Iniesta, a cărui pregătire pentru Euro 2008 a fost perturbată de o gastroenterită, a explicat că a trebuit să se pună pe îngrăşat. “Am avut acea slăbire bruscă, dar mi-am revenit, pentru că am mîncat foarte bine şi am intrat în formă rapid”, a declarat Iniesta. Spania a debutat aseară la turneul final împotriva Rusiei.

GRECIA. Primul ministru grec, Costas Caramanlis, şi-a scurtat vizita în Austria, din cauza seismului violent din Peloponez de duminică, a anunţat Ambasada Greciei la Viena. Pe lîngă întrevederile cu oameni politici austrieci, şeful guvernului grec trebuia, iniţial, să asiste şi la meciul de fotbal dintre Grecia şi Suedia, programat aseară la Salzburg.

SUEDIA. Mats Brostrom, bucătarul-şef al selecţionatei suedeze, este bucuros că elevii antrenorului Lars Lagerback sînt nişte “mîncăi”, cel mai pofticios fiind Zlatan Ibrahimovic, “poate şi din cauza taliei sale”. În ziua meciului, Brostrom pregăteşte aceleaşi feluri de mîncare pentru sportivi, carne şi peşte la grătar, fără sos, fără condimente, totul servit sub formă de bufet... suedez.

RUSIA. Selecţionerul Guus Hiddink i-a găsit înlocuitor vedetei Pavel Pogrebniak, cel care ratează turneul final din cauza unei accidentări. Tehnicianul olandez este mulţumit de progresele lui Roman Pavliucenko, pe care în trecut îl numise “uriaşul adormit”. “A crescut mult în ultima vreme. A fost criticat, dar a reacţionat foarte bine şi a făcut eforturi să devină competitiv”, a precizat Hiddink.


Meciuri disputate

Spania – Rusia   4-1

Grecia – Suedia  0-2

Clasament

Spania          1 1 0 0 4-1 3p
Suedia          1 1 0 0 2-0 3p
Grecia           1 0 0 1 0-2 0p
Rusia            1 0 0 1 1-4 0p

×
Subiecte în articol: sport