x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info EURO 2008: Grupa D

Info EURO 2008: Grupa D

17 Iun 2008   •   00:00

Se­lec­ţionerul Luis Aragones plă­nuieşte să alinieze o echipă de rezerve în meciul cu Grecia, după ce şi-a asigurat deja locul în sferturi

 

MÎINE

21:45 Salzburg:Grecia – Spania
21:45 Innsbruck:Rusia – Suedia

Clasament

Spania  2          2          0          0          6-2       6p

Suedia  2          1          0          1          3-2       3p

Rusia    2          1          0          1          2-4       3p

Grecia  2          0          0          2          0-3       0p

Meciuri jucate:
Spania – Rusia           4-1

D. Villa (’20, ’44, ’75), Fabregas (’90) /Pavliucenko (’86)

Grecia – Suedia          0-2
Ibrahimovici (’67), Hanson (’72)

Suedia – Spania          1-2
Ibrahimovici (’34)/ Torres (’15), Villa (’90+2)

Grecia – Rusia           0-1
Zirianov (’33)

 
SPANIA. Se­lec­ţionerul Luis Aragones plă­nuieşte să alinieze o echipă de rezerve în meciul cu Grecia, după ce şi-a asigurat deja locul în sferturi. “Gîndul meu este să schimb echipa în totalitate şi să ofer şansa unor jucători de a arăta că sînt pregătiţi. Aşa gîndesc acum, dar totul s-ar putea schimba cînd mă voi trezi mîine”, a declarat tehnicianul spaniol.

 
SUEDIA. Zlatan Ibrahimovic, înlocuit după prima repriză a jocului cu Spania, ar putea fi apt de joc în confruntarea cu Rusia. Ibrahimovic a simţit dureri după 45 de minute şi din precauţie a fost înlocuit în meciul de sîmbătă. Ulterior s-a simţit bine şi are şanse mari de a juca în partida decisivă cu Rusia. Atacantul face zilnic şedinţe de ultrasunete şi acupunctură.

 
GRECIA.Partida de miercuri cu Spania va fi ultima în tricoul echipei na­ţionale a Greciei pentru portarul Antonios Nikopolidis, dar şi pentru fundaşul Pa­ras­kevas Antzas, care au anun­ţat că se vor retrage după Euro 2008. “E adevărat că am sperat la ceva mai mult de la acest turneu final, însă am luat decizia de a renunţa la naţională înainte de startul competiţiei”, a spus Nikopolidis.

 
RUSIA. Se­le­c­ţionerul Guus Hiddink contează pe re­ve­nirea vedetei An­d­rei Arşavin la în­tîl­nirea decisivă cu Suedia. Atacantul rus a fost suspen­dat la primele două partide din gru­pă în urma unui cartonaş roşu pri­mit în ulti­mul meci din prelimi­na­rii cu An­dorra. Arşavin ar urma să-şi recupereze şi banderola de că­pitan de la coechipierul său Ser­ghei Semak.

×
Subiecte în articol: sport Spania