x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

29 Feb 2008   •   00:00

În această noapte, la Montreal, boxerul Lucian Bute va în­cerca să-şi apere centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa americanului William Joppy.

Bute îşi apără titlul la supermijlocie

 

 

În această noapte, la Montreal, boxerul Lucian Bute va în­cerca să-şi apere centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa americanului William Joppy. “Este un boxer agresiv, care loveşte bine cu ambele mâini, dar îi sunt superior în ceea ce priveşte viteza şi miş­carea în ring”, a declarat românul. Meciul va începe la ora 4:45 şi va fi transmis de Radio România Actualităţi.

 

 

 

Ex-stelistul Dorel Zaharia a ajuns până la urmă la UTA

 

 

După ce l-a luat pe dinamovistul Daniel Opriţa, UTA l-a trans­ferat ieri şi pe fostul ste­list, Dorel Zaharia. “Iniţial am fi dorit un împrumut, dar Stea­ua nu accepta decât un tran­sfer definitiv, care s-a reali­zat”, a declarat managerul general al arădenilor, Adrian Alexandrescu.

 

 

CUPA PRESEI. Jurnalul Naţional s-a calificat în faza următoare a Cupei Presei Smart la fotbal pe teren redus după victoria cu 6-2 din partida cu Ziarul. Pentru echipa noastră, antrenată de Florin Gongu, au marcat Mihai Igiroşanu (3), Adrian Cristea, Vlad Niculescu şi Andrei David. La Jurnalul au mai evoluat Dragoş Stoica şi Sorin Dobriţă. Formaţia noastră a ocupat locul secund în Grupa A, cu 9 puncte acumulate în patru meciuri.

 

ITALIA. Paul Codrea, Ştefan Radu şi Cristi Chivu au fost integralişti în partidele pe care echipele lor le-au disputat miercuri seară, în etapa a 25-a din Serie A. Siena a învins cu 1-0 pe Cagliari, iar Lazio a trecut tot cu 1-0 de Reggina, meci în care Ştefan Radu a avut o bară. Chivu a greşit la singurul gol primit de Inter Milano în partida cu AS Roma, scor 1-1, dar a avut o evoluţie apreciată în general.

 

 
DINAMO. Transferat în această iarnă în Germania, Claudiu Niculescu îl apără pe fostul său coleg, Ionel Dănciulescu, care a ratat un penalty în meciul cu Dacia Mioveni din Cupa României. “Dănciulescu trebuie încurajat, nu desfiinţat. I se poate întâmpla oricui. Danciu e golgeterul la zi al echipei, fanii ar trebui să fie înţelegători cu el. Să nu se uite câte a făcut pentru Dinamo”, a declarat Niculescu pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

 

TENIS DE MASĂ. Re­pre­zentativa masculină a României s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial pe echipe de la Guangzhou, după ce a învins cu 3-1 selecţionata Rusiei. În sferturi, România va întâlni azi formaţia statului Hong Kong. În schimb, naţionala feminină a ratat calificarea în semifinale după ce a pierdut, scor 0-3, în faţa Chinei.

×
Subiecte în articol: sport