x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Inlocuitor de Hagi

Inlocuitor de Hagi

de Dragos Stoica    |    22 Sep 2007   •   00:00
Inlocuitor de Hagi
Sursa foto: Constantin Vladescu/

Fostul secund al lui Walter Zenga şi Gheorghe Hagi a fost nominalizat de Gigi Becali să conducă echipa in perioada imediat următoare, nefiind exclus ca, in cazul unor rezultate bune, să fie menţinut in postura de principal.

Fostul secund al lui Walter Zenga şi Gheorghe Hagi a fost nominalizat de Gigi Becali să conducă echipa in perioada imediat următoare, nefiind exclus ca, in cazul unor rezultate bune, să fie menţinut in postura de principal.

După demisia lui Gică Hagi, italianul Massimo Pedrazzini se va ocupa de destinul imediat al Stelei. Pentru prima oară in cariera sa, acesta va conduce o echipă din funcţia de antrenor principal, debutul său urmănd să aibă loc azi, de la ora 17:00, pe terenul lui UTA.

DIPLOMAT. Prezentat ieri intr-o conferinţă de presă, Pedrazzini a incercat să evite răspunsurile ferme. După ce a fost chestionat pe sensibila temă a alcătuirii primului "unsprezece", tehnicianul s-a eschivat destul de inspirat. "Aş prefera să nu răspund. Dacă zic că eu voi face echipa, se poate spune că glumesc, dacă zic că o va face altcineva, iar nu e bine. Toţi vom discuta despre cine e bine să intre pe teren. Vorbim, nu ştiu. Domnul Becali mi-a spus să antrenez, să găsesc soluţii. După aceea, nu ştiu ce va fi. Nu se ştie căt va dura această aventură, o zi, o lună, un an", a declarat Pedrazzini. Acesta a afirmat că jucătorii se află intr-un anumit blocaj: "E clar că echipa este sub presiune şi am nevoie doar de linişte pentru meciurile următoare. Nici o partidă nu e uşoară pentru noi şi trebuie să ne dăm tot sufletul pe teren. Tot staful cu care am lucrat a rămas pe loc. Suntem oameni cu care clubul s-a găndit să facă o muncă serioasă. Nu se ştie căt vom sta aici, dar asta nu inseamnă că nu trebuie să muncim, mai ales că nu e un moment uşor. Singurul lucru bun care a rămas după meciul de la Praga este modul cum a evoluat echipa".

Propuneri

Referitor la o posibilă intoarcere a actualului antrenor al lui Dinamo, Walter Zenga, pe banca Stelei, Pedrazzini a spus că nu se pune problema: "Zenga este antrenorul lui Dinamo acum. Eu am avut nişte propuneri de la Steaua cănd a plecat Walter, dar mi s-a părut normal să refuz. Atunci venisem cu Zenga şi nu era normal să rămăn eu principal. După aceea au mai fost nişte discuţii, dar nimic concret".


Ambiţios

"După o carieră in care am fost mereu antrenor secund, sigur că asta este cea mai mare şansă a mea. Trebuie să rămăn cu picioarele pe pămănt, mai ales că nu s-au schimbat multe. Important este să mergem mai departe. Olăroiu este o soluţie pentru Steaua, dar nimeni nu poate şti ce se va intămpla"

Massimo Pedrazzini,antrenor interimar Steaua

×
Subiecte în articol: sport