x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ionel Ganea isi da examenul de Bac

Ionel Ganea isi da examenul de Bac

30 Iun 2004   •   00:00

SPORT

Internationalul Ionel Ganea, in varsta de 31 de ani, sustine in aceste zile probele scrise ale examenului de Bacalaureat, acasa la Fagaras.
silviu stoica

Dupa ce echipele pentru care a evoluat in sezonul trecut, Bursaspor si Wolverhampton, au retrogradat, internationalul Ionel Ganea traieste in aceste zile emotiile examenului de Bacalaureat.

VEDETA. Una dintre prezentele insolite printre candidatii la Bacalaureat este atacantul echipei nationale de fotbal a Romaniei Ionel Ganea. Acesta are domiciliul stabil in Fagaras, la parintii sai, de aceea s-a inscris pentru sustinerea examenului in centrul organizat la Grupul Scolar de Arte si Meserii din localitate.

SILITOR. Potrivit inspectorului scolar general, profesorul Vasile Tifrea, care a fost directorul liceului amintit, internationalul Ionel Ganea s-a descurcat foarte bine la probele orale de saptamana trecuta, in special la limba moderna, fiind notat cu 7,50 la Limba romana si 9,50 la Limba engleza. In aceste zile, Ionel Ganea sustine probele scrise, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa primeasca rezultatul final la examenul de Bacalaureat.

Va continua in Anglia

Chiar daca a retrogradat in liga a doua din Anglia, Ionel Ganea a anuntat ca va continua sa joace si in sezonul viitor pentru Wolverhampton, formatie de la care primeste un salariu anual de 300.000 de euro. In aceasta vara, internationalul roman a mai avut oferte de la FC Köln, Rapid Bucuresti si Steaua, dar a preferat sa continue in Albion, cu toate ca nu are asigurat postul de titular.
×
Subiecte în articol: sport ganea