x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ionel Ganea - "Nu stau la mila lui Copos"

Ionel Ganea - "Nu stau la mila lui Copos"

de Mihai Igirosanu    |    15 Iun 2007   •   00:00
Ionel Ganea - "Nu stau la mila lui Copos"
Sursa foto: Alex Nicodim/

Valul plecărilor din Giuleşti continuă. După Karamyan, Bădoi, Moldovan sau Zicu, Rapid a rămas ieri şi fără atacantul Ionel Ganea, care va juca la Poli Timişoara.

Liga 1 - Ionel Ganea lasă Rapidul pentru Timişoara

Valul plecărilor din Giuleşti continuă. După Karamyan, Bădoi, Moldovan sau Zicu, Rapid a rămas ieri şi fără atacantul Ionel Ganea, care va juca la Poli Timişoara.

După iminenta despărţire de Rapid, Ganea ar putea semna pănă la sfărşitul acestei săptămăni cu Poli Timişoara. Posibila tranzacţie a fost confirmată de vicepreşedintele clubului de pe Bega, Emil Roşianu, şi directorul executiv Gheorghe Chivorchian. "Vă dau cuvăntul de onoare că Ganea nu a semnat incă. Cred că cu toţii trebuie să aşteptăm pănă vineri", a declarat Roşianu.

ATAC. "Eu nu pot să vorbesc despre aşa ceva, despre alte cluburi. Deocamdată sunt jucătorul Rapidului sub contract. Acum sunt in vacanţă, mai multe poate o să aflu cănd mă intorc", a spus Ganea despre posibila trecere la Poli. Fotbalistul n-a ezitat să-l atace din nou pe patronul giuleştenilor, George Copos. "Am discutat la telefon cu domnul Copos şi mi-am exprimat dorinţa de a pleca de la Rapid. Dacă dănsul vrea să-mi duc contractul pănă la sfărşit, mi-l voi duce, pentru că eu imi respect contractele. Dar să se ştie că eu nu stau la mila lui George Copos. Vreau să-l intreb, dacă işi cumpără o maşină second-hand şi după aia vrea să o văndă, o vinde gratis? Chit că e second-hand, o dă gratis?" La inceputul returului, Copos ii promisese lui Ganea un post de vicepreşedinte al Rapidului. Ieri Ganea a ajuns la un acord cu conducerea grupării de pe malurile Begăi, pentru semnarea unui contract pe o perioadă de doi ani, urmănd a primi un salariu de 165.000 de euro pe an. La Rapid ar putea ajunge la schimb un jucător al Timişoarei, cel mai probabil sengalezul Mansour.

Iancu e precaut

Patronul timişorenilor, Marian Iancu, a evitat să confirme apropiatul transfer al lui Ionel Ganea. "Nu pot vorbi in acest moment despre un eventual transfer al lui Ionel Ganea. Nu ştiu incă ce va fi. Am mai păţit-o şi cu Zicu, după ce m-am grăbit să spun că il vreau la Timişoara şi m-am trezit că a plecat la Dinamo. Vorbisem cu Giovanni Becali, care mi-a garantat că, dacă rămăne in ţară, Zicu va juca doar la Poli, iar in aceeaşi seară a fost prezentat la Dinamo. Din asta trebuie să se vadă ce om de cuvănt este Giovanni. Nu mai zic nimic, că nu vreau să se intămple iar", a spus Iancu, dar a lăsat să se inţeleagă că amănunte oficiale ar putea fi oferite astăzi. "E posibil ca măine, la conferinţa de presă, să apară ceva surprize legate de transferuri."

Răzvan, prezentat la Braşov

Fostul antrenor al Rapidului, Răzvan Lucescu, a fost prezentat ieri ca noul tehnician al divizionarei B FC Braşov. Cu o zi mai devreme, la Timişoara, noul antrenor al echipei de pe Bega, cehul Duşan Uhrin jr, a fost prezentat jucătorilor de la Poli. "Uhrin este incăntat de condiţiile care sunt la Timişoara şi vrea să cunoască jucătorii. Apoi vom vorbi şi de transferuri. Vor mai veni maximum trei jucători", a declarat vicepreşe-dintele Emil Roşianu. Sămbătă, de la ora 11:00, va avea loc primul antrenament condus de Uhrin jr pe stadionul "Dan Păltinişanu", şedinţă de pregă-tire la care va fi permis accesul publicului şi al presei. Ziua se va incheia cu un joc-şcoală impotriva "satelitului" Poli II Timişoara, din Liga a II-a.

×
Subiecte în articol: sport timisoara ganea