x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ionut Rada si-a rupt piciorul

Ionut Rada si-a rupt piciorul

30 Iun 2004   •   00:00

Jucatorii rapidisti au efectuat ieri vizita medicala la INMS.

De la actiune au lipsit Ionut Rada, care s-a accidentat la un antrenament, alegandu-se cu o fractura de stres, ex-craioveanul urmand sa stea in ghips trei saptamani, si Robert Nita, aflat la final de contract cu echipa giulesteana.

LUPTA. Antrenorul Razvan Lucescu considera ca lupta pentru titlu in sezonul urmator se va da intre Steaua, Dinamo si Rapid. "Lupta la titlu s-a dat intotdeauna intre Steaua, Dinamo si Rapid. Si anul acesta va fi la fel. Steaua vine dupa 3 ani in care nu a castigat nimic, Dinamo are, ca intotdeauna, ca obiectiv castigarea campionatului si a cupei, iar Rapid este o echipa de top. Avem un lot echilibrat cu jucatori de mare experienta, care si-au demonstrat valoarea. Pe de alta parte, avem si jucatori tineri, entuziasti si foarte ambitiosi. Deocamdata, eu sunt multumit de valoarea lotului", a declarat Lucescu junior.

PRECAUTIE. Tehnicianul nu exclude nici varianta pierderii titlului si in acest sezon de catre Rapid. "Se poate intampla ca Rapid sa nu castige titlul in acest sezon, la fel cum se poate intampla si la Steaua sau Dinamo. Steaua isi mai permite sa rateze un titlu? Este in aceeasi situatie ca Rapid. Sansa conteaza foarte mult in lupta pentru titlu, pentru ca o minge care se duce cu 2 milimetri mai la stanga se poate lovi de bara", a spus Lucescu Jr. (Paul Andone)

×
Subiecte în articol: sport