x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Italia - Chivu ramane la Roma

Italia - Chivu ramane la Roma

de Dragos Stoica    |    11 Oct 2006   •   00:00
Italia - Chivu ramane la Roma

Internationalul roman va semna un nou contract cu AS Roma, infirmand astfel definitiv zvonurile conform carora s-ar transfera la un alt club.

Vehiculat mereu drept o solutie pentru intarirea compartimentului defensiv al lui Real Madrid sau AC Milan, Cristian Chivu pare tot mai decis sa ramana si pe viitor tot la AS Roma.

INTARZIERE. Fotbalistul, al carui actual contract expira in vara lui 2008, a negociat inca de anul trecut semnarea unei noi intelegeri, dar tratativele n-au dus la nici un rezultat. Conform agentului Andrea Pretti, care il impresariaza pe Chivu, nu mai poate interveni nimic care sa impiedice semnarea acestui contract. "Ultima noastra intalnire legata a fost in mai 2005, dar atunci s-a amanat pentru luna septembrie, si pana la urma nu a mai avut loc. Trebuie sa recunosc ca s-a intamplat ceva ciudat, pentru ca trebuia sa discutam contractul inca de acum un an, deoarece prezenta intelegere expira in 2008. Poate ca oficialii Romei s-au gandit la un moment dat sa vanda jucatorul. Chiar si cu aceasta intarziere cred ca vom ajunge la un acord avantajos pentru ambele parti", a declarat Pretti. Chivu a fost in vara pe punctul de a semna cu Real Madrid, dupa ce Fabio Capello a devenit antrenorul spaniolilor. "Capello nu a vorbit niciodata cu mine despre Chivu. Daca cineva ar fi fost cu adevarat interesat, atunci am fi discutat", a spus impresarul.

JUVENTUS DORESTE REDUCEREA PEDEPSEI
Clubul italian Juventus Torino, retrogradat in liga a doua, in urma scandalului meciurilor aranjate, doreste o micsorare a pedepsei din partea Comitetului National Olimpic. Un oficial al torinezilor a spus ca sedinta care va avea loc azi va reexamina recursurile inaintate de Juventus, AC Milan si Lazio, iar joi pe cel al Fiorentinei. Dupa cinci partide disputate, Juve are un meci egal si patru victorii si ocupa ultimul loc in clasament, cu - 4 puncte. Daca nu ar fi fost penalizata, echipa italiana ar fi ocupat prima pozitie.

×
Subiecte în articol: sport