x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ITALIA / Dorit de Roma şi de Juventus

ITALIA / Dorit de Roma şi de Juventus

de Delia Gomoescu    |    04 Dec 2008   •   00:00
ITALIA / Dorit de Roma şi de Juventus

După evoluţiile bune din Liga Campionilor, mijlocaşul argentinian Sebastian Dubarbier a intrat în atenţia fostei adversare din grupă a lui CFR, AS Roma, dar mai este dorit şi de Juventus sau de spaniolii de la Atletico Madrid.



Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a anunţat ieri că Dubarbier este urmărit intens de cele trei nume mari ale Europei, echipa care insistă cel mai mult pentru argentinian fiind fosta adversară a ardelenilor din Liga Campionilor, AS Roma. Echipa antrenată de Luciano Spalletti caută un mijlocaş de bandă după ce francezul Jeremy Menez, adus în vară pentru 12 milioane de euro, a declarat că ar prefera să se întoarcă în ţara sa natală pentru a putea să joace mai mult. Un mare avantaj al lui Dubarbier, pentru care şefii lui CFR Cluj cer 12 milioane de euro, este faptul că argentinianul nu este jucător extracomunitar, având şi un paşaport francez. Gazzetta dello Sport a mai precizat că, indiferent dacă Menez va pleca sau nu de la Roma în pauza de iarnă, directorul sportiv Daniele Prade va încerca să-l transfere pe Dubarbier pentru a-i oferi mai multe variante pe partea dreaptă tehnicianului Luciano Spalletti. Cotidianul italian a mai adăugat că gruparea din capitala Italiei se grăbeşte să-l ia pe Dubarbier pentru a-l sufla rivalei Juventus Torino şi spaniolilor de la Atletico Madrid.

Fără schimb cu Dică

Dacă Dubarbier a intrat în atenţia Romei şi a lui Juventus, un alt club italian despre care s-a scris recent că îl vrea pe argentinian, Catania, a negat interesul pentru fotbalistul lui CFR Cluj. Administratorul delegat al Cataniei, Pietro Lo Monaco, a declarat că nu s-a pus niciodată problema unui schimb între Dică şi Dubarbier şi că nici măcar nu a auzit de mijlocaşul argentinian. “Nu l-am cerut niciodată pe acest jucător argentinian de la CFR Cluj. Ştiu că echipa română are jucători buni din America de Sud, însă nimic mai mult”, a declarat Lo Monaco pentru Italsportpress.

“Bani de pâine”

De asemenea, Pietro Lo Monaco a precizat că oferta înaintată de CFR Cluj pentru mijlocaşul român Nicolae Dică este prea mică pentru a se realiza transferul. “M-a sunat impresarul Giovanni Becali şi cred că alături de el era chiar preşedintele celor de la Cluj. Oferta lor este prea mică. I-am spus că banii pe care îi propun în schimbul lui Dică ajung doar să cumpăr pâine. Dacă îl vor pe Dică trebuie să plătească 1,7 milioane de euro”, a spus oficialul echipei antrenate de Walter Zenga. În schimb, Dică este hotărât să plece de la Catania. “A fost o greşeală din partea mea că am ales Catania. Din câte ştiu, sută la sută mă voi despărţi de ei”, a spus Dică la GSP TV.

×
Subiecte în articol: sport dică