x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport J.O. 2008 / Wild-card pentru Nicolas Massu

J.O. 2008 / Wild-card pentru Nicolas Massu

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Iul 2008   •   00:00
J.O. 2008 / Wild-card pentru Nicolas Massu

12:50 • Chilianul Nicolas Massu, campion olimpic la tenis în 2004 la Atena, a primit din partea orgaizatorilor o invitaţie cu ajutorul căreia îşi va apăra titlul la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Chilianul Nicolas Massu, campion olimpic la tenis în 2004 la Atena, a primit din partea orgaizatorilor o invitaţie cu ajutorul căreia îşi va apăra titlul la Jocurile Olimpice de la Beijing.

MÎNĂ ÎNTINSĂ. Massu a rămas surprins în urma gestului făcut de organizatori, dar şi satisfăcut pentru că poate să participe la încă o Olimpiadă: "Sînt foarte fericit, tot timpul am fost încîntat să îmi reprezint ţara. Să joc pentru Chile este întotdeanuna o prioritate pentru mine, în special pentru amintirile frumoase pe care le am de acum patru ani de la Olimpiadă". Massu a cîştigat în 2004 medalia de aur la simplu, dar şi la dublu, unde a făcut pereche cu Fernando Gonzalez. Şi la ediţia din 2008 cei doi vor juca împreună la dublu. Celelalte wild-carduri au fost date celui mai bine clasat chinez, Sun Peng, şi lui Jonas Bjorkman (Suedia), Max Mirnyi (Belarus), Kevin Anderson (Africa de Sud) şi Kei Nishikori (Japonia). La feminin invitaţiile au fost oferite tenismenelor Alicia Molik (Australi), Maria Koryttseva (Ucraina), Chan Yung-Jan (Taipei), Ayumi Morita (Japonia), Nuria Llagostera-Vives (Spania) şi Selima Sfar (Tunisia).

×
Subiecte în articol: sport