x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport J.O. Beijing / Olimpici goi pusca

J.O. Beijing / Olimpici goi pusca

de Veronica Micu    |    04 Aug 2008   •   00:00
J.O. Beijing / Olimpici goi pusca

11:40 • Ciclista Rebecca Romero, campioana mondiala cu sanse mari de a obtine si un titlu olimpic, Philips Idowu, speranta britanicilor la triplu salt si inotatorul Gregor Tait vor domina panourile publicitare din Marea Britanie in urmaoarele saptamini.

Ciclista Rebecca Romero, campioană mondială cu şanse mari de a obţine şi un titlu olimpic, Philips Idowu, speranţa britanicilor la triplu salt şi înotatorul Gregor Tait vor domina panourile publicitare din Marea Britanie în urmăoarele săptămîni.

PERFORMANŢĂ. Asta pentru că mai multi componenţi ai lotului olimpic britanic au acceptat să pozeze goi pentru campania publicitară a unui renumit producator de băuturi răcoritoare. Potrivit reprezentanţilor companiei, citaţi de dailymail.com, campania este un omagiu adus nobleţii trupului, spiritului şi muncii enorme care transformă un sportiv într-un campion de talie mondială.
În vîrstă de 28 de ani şi cîştigătoare a unei medalii de argint la caiac-canoe la Olimpiada din 2004, Rebecca Romero mărturiseşte că s-a apucat de ciclism la sfatul medicilor, pentru a scăpa de durerile musculare. După patru ani de muncă asiduă, ea a devenit unul dintre cei mai buni ciclişti ai lumii şi vrea să intre în istorie drept prima femeie din Marea Britanie care cîştigă doua medalii olimpice la două sporturi diferite. Singurul atlet din Regat care a mai reuşit o asemenea performanţă a fost Paul Padmilovic.
În 1920, el a fost medaliat la probele de înot şi polo.

×
Subiecte în articol: sport