x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jannik Sinner s-a calificat în semifinale la US Open

Jannik Sinner s-a calificat în semifinale la US Open

de Redacția Jurnalul    |    05 Sep 2024   •   14:15
Jannik Sinner s-a calificat în semifinale la US Open

Tenismanul italian Jannik Sinner, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, învingându-l în patru seturi, 6-2, 1-6, 6-1, 6-4, pe rusul Daniil Medvedev, miercuri la New York.

Sinner (23 ani), campion la Australian Open 2024, este jucătorul cu cele mai multe victorii obţinute la turneele majore în acest sezon (21), reuşind să atingă penultimul act la toate cele patru competiţii de Grand Slam din circuit.

El s-a impus după două ore şi 39 de minute de joc în faţa lui Medvedev, ocupantul locul 5 ATP şi câştigătorul trofeului la Flushing Meadows în 2021.

Italianul îl va avea ca adversar în penultimul act pe britanicul Jack Draper (25 ATP), care a reuşit să-l învingă în trei seturi, 6-3, 7-5, 6-2, pe australianul Alex de Minaur, numărul 10 mondial.

Draper (22 ani) nu a avut nicio emoţie la prima partidă din cariera sa pe terenul Arthur Ashe, reuşind să se impună în două ore şi şapte minute, etalând un tenis de nivel înalt.

De menţionat că jucătorul britanic nu a cedat niciun set în cele cinci meciuri disputate până acum la turneul newyorkez.

Cealaltă semifinală de la US Open 2024 va fi una 100% americană, între Taylor Fritz (12 ATP) şi Frances Tiafoe (20 ATP).

Traseele autobuzelor 100, 203 şi 205, modificate pentru ''Bucharest Street Food Festival - Autumn Edition''

Liniile de autobuz 100, 203 şi 205 vor funcţiona pe trasee modificate, în perioada 6-9 septembrie, ca urmare a desfăşurării unui eveniment dedicat mâncării stradale, de tip fast-food, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI), într-un comunicat de 
Astfel, de vineri seara, de la ora 22:00) şi până luni dimineaţa, la ora 6:00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Şoseaua Kiseleff, pe tronsonul cuprins între Str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, pentru a permite desfăşurarea evenimentului "Bucharest Street Food Festival - Autumn Edition".

AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: Jannik Sinner semifinala us open