x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jo Jo Dan: "Titlul rămâne în ţară"

Jo Jo Dan: "Titlul rămâne în ţară"

de Vlad Ionescu    |    09 Apr 2010   •   00:00
Jo Jo Dan: "Titlul rămâne în ţară"
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional

Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, îşi va pune în joc titlul WBC Continental Americas la categoria superuşoară, în cadrul galei "Invincibilii 5", care va avea loc mâine, la Sala Rapid din Bucureşti.

Pugilistul român, în vârstă de 28 de ani, care a adunat până acum 25 de victorii în carieră, revine în ring după o pauză de zece luni, el urmând să-l întâlnească pe Andre Marcos Do Nascimento, un brazilian cu cinci ani mai în vârstă. "M-am antrenat foarte bine şi sunt în formă maximă, chiar dacă nu am mai luptat de ceva timp. Sunt dornic de box, sunt nerăbdător să dau pumni şi sper să facem spectacol. Adversarul meu pare şi el în formă maximă şi îşi doreşte să îmi ia centura. Vă asigur că titlul va rămâne în România. Va fi un meci tare, cu multe faze pe muchie de cuţit. Aştept spectatorii să vină la sală şi promit să nu îi dezamăgesc", a declarat plin de încredere Jo Jo Dan (foto dreapta).

În cazul unei victorii, el îşi va păstra primul loc în clasamenul WBC, ceea ce îi va da dreptul să dispute un meci eliminatoriu pentru titlul mondial, care ar putea avea loc în iunie sau în iulie tot la Bucureşti.

INTRAREA LIBERĂ
Într-un alt meci de interes, Viorel Simion, deţinătorul centurii WBC Mediteranean la categoria pană, îl va întâlni pe paraguayanul Victor Hugo Cardozo.
În cadrul aceleiaşi reuniuni vor mai urca în ring greii Bogdan Dinu, Vasile Popovici şi Lucian But. Gala va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă de B1 TV. Intrarea publicului este liberă.

×
Subiecte în articol: sport