x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Juveţii respiră

Juveţii respiră

de Marius Mihalcea    |    01 Noi 2007   •   00:00

O echipă resemnată. Aşa părea Universitatea Craiova inaintea meciului de aseară, cu Poli Timişoara. Juveţii au pus insă, după foarte mult timp, piciorul in prag. Exact la fix.

"U" CRAIOVA - POLI TIMIŞOARA 2-1


O echipă resemnată. Aşa părea Universitatea Craiova inaintea meciului de aseară, cu Poli Timişoara. Juveţii au pus insă, după foarte mult timp, piciorul in prag. Exact la fix. Au invins cu 2-1, primul succes al italianului Nicolo Napoli in campionatul Romăniei, şi au luat o foarte mare gură de oxigen. Chit că pe fosta "campioană a unei mari iubiri" o aşteaptă două confruntări de foc, sămbăta asta, cu Dinamo, pe teren propriu, şi la 10 noiembrie, cu Steaua, in Ghencea.

13 CU NOROC. Cel mai important lucru insă, runda a 13-a a Ligii 1 a fost cu noroc pentru "alb-albaştri". Năbădăiosul Costea a deschis scorul (’10), iar golul acestuia i-a ajutat pe olteni să nu mai tremure chiar la fiecare incursiune ofensivă a bănăţenilor. Opt minute mai tărziu, elevii lui Napoli ar fi putut sta şi mai liniştiţi, insă centralul Teodor Crăciunescu n-a acordat penalty-ul cuvenit la faultul in careu al lui Torje asupra lui Costea. Bărboianu, de la gazde, a văzut "roşu" (’67), iar partida s-a incins. Gigel Bucur a restabilit egalitatea (’71), insă după reuşita lui Wobay (’77), cu toate că timişorenii au forţat marcarea celui de-al doilea gol egalizator, nu s-a mai schimbat nimic.

×
Subiecte în articol: sport