x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport La un pas de grupele UEFA

La un pas de grupele UEFA

de Ionut Paduraru    |    22 Sep 2007   •   00:00
La un pas de grupele UEFA
Sursa foto: ERMINDO ARMINO/

Adrian Mutu nu a mai reuşit prestaţiile bune din ultima perioadă şi in partida din Cupa UEFA cu Groningen, dar Fiorentina este favorită la calificare după ce a obţinut o remiză, scor 1-1, in deplasare.

Adrian Mutu nu a mai reuşit prestaţiile bune din ultima perioadă şi in partida din Cupa UEFA cu Groningen, dar Fiorentina este favorită la calificare după ce a obţinut o remiză, scor 1-1, in deplasare.

Mutu a fost integralist in echipa lui Prandelli, care s-a văzut condusă la jumătatea primei reprize, după golul marcat de Lovre, dar Fiorentina a egalat in minutul 66, prin Semioli. Presa italiană a remarcat jocul mai slab făcut de internaţionalul romăn. "Mutu a fost nervos, mult prea nervos. Fenomenul a fost incapabil intr-o seară nu prea fericită pentru el", a scris site-ul fiorentinanews.com, care i-a acordat nota 5,5 lui Mutu. "A fost marcat de ultimele nereuşite. Şi in acest meci a avut căteva ocazii, dar nu a inscris. In final a primit şi un cartonaş galben", a scris şi calciotoscano.it.

STRANIERI. Tot integralist a fost şi George Ogrăraru la Ajax, care a invins cu 1-0, in deplasare, pe Dinamo Zagreb. In schimb, Nicolae Mitea nu a fost convocat pentru acest meci. Şi Nicolae Şoavă a jucat toate cele 90 de minute pentru Spartak Moscova, in confruntarea de pe teren propriu cu suedezii de la Hacken, căştigată cu 5-0. Florentin Petre a fost doar rezervă la meciul dintre Toulouse şi ŢSKA Sofia, incheiat la egalitate, 0-0, iar Răzvan Cociş, nerefăcut, nu a fost convocat de antrenorul lui Lokomotiv Moscova pentru partida din deplasare cu Midtjylland, căştigată cu 3-1. Cosmin Contra nu a făcut parte din lotul lui Getafe pentru intălnirea cu Twente Enschede, căştigată de spanioli cu 1-0.

Rezultate:

Litex Loveci - Hamburg 0-1, Lens - Copenhaga 1-1, Spartak Moscova - Hacken 5-0, Larissa - Blackburn 2-0, Leverkusen - Leiria 3-1, Groclin - Steaua Roşie Belgrad 0-1, AEK Atena - Red Bull Salzburg 3-0, Tampere - Bordeaux 2-3, Zenit St. Petersburg - Standard Liege 3-0, Mlada Boleslav - Palermo 0-1, Sochaux - Panionios 0-2, Dinamo Zagreb - Ajax 0-1, Hammarby - Sporting Braga 2-1, Brann Bergen - FC Bruges 0-1, Bayern München - Belenenses 1-0, Lokomotiv Sofia - Rennes 1-3, Dinamo - Elfsborg 1-2, Hapoel Tel Aviv - AIK Stockholm 0-0, Rabotnicki - Bolton 1-1, Midtjylland - Lokomotiv Moscova 1-3, FK Sarajevo - FC Basel 1-2, FC Sion - Galatasaray 3-2, Artmedia - Panathinaikos 1-2, Sparta Praga - Odense 0-0, Groningen - Fiorentina 1-1, Toulouse - ŢSKA Sofia 0-0, Aris Salonic - Zaragoza 1-0, Nürnberg - Rapid 0-0, Atletico Madrid - Kayserispor 4-0, Anderlecht - Rapid Viena 1-1, Sampdoria - Aalborg 2-2, Heerenveen - Helsingborg 5-3, Austria Viena - Valerenga 2-0, Everton - Metalist Harkov 1-1, Tottenham - Anorthosis 6-1, Empoli - FC Zürich 2-1, Getafe - Twente 1-0, Aberdeen - Dnepr 0-0, Villarreal - BATE Borisov 4-1, Pacos Ferreira - Alkmaar 0-1. Meciurile retur se vor disputa la 4 octombrie.

×
Subiecte în articol: sport