x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lance Armstrong, tată pentru a patra oară

Lance Armstrong, tată pentru a patra oară

05 Iun 2009   •   00:00
Lance Armstrong, tată pentru a patra oară

Rutierul american Lance Armstrong, septuplu câştigător al Turului Franţei (1999-2005), a anunţat, ieri, că a devenit tată pentru a patra oară, partenera sa Anna Hansen dând naştere unui băieţel ce se va numi Max.



"Numele meu este Max Armstrong şi abia m-am născut. Mămica mea se simte bine şi eu la fel", este mesajul postat de Armstrong, ieri seară, pe Twitter, informează AFP, citată de Mediafax.

Lance Armstrong, care a revenit în competiţii în acest sezon, după trei ani şi jumătate de absenţă, s-a clasat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe locul 12 în Turul Italiei, şi va reveni în curând în Europa pentru Marea Buclă.

Sportivul în vârstă de 37 de ani mai are trei copii din căsnicia cu Kristin Richards: Luke, născut în octombrie 1999, Isabelle şi Grace, născute în noiembrie 2001. Armstrong a suferit de cancer testicular, el fiind diagnosticat în octombrie 1996. Sarcinile fostei sale soţii, de care a divorţat în 2003, au fost posibile datorită spermei conservate de Armstrong înainte de a începe chimioterapia şi de a se opera.

Postul american CNN precizase, în decembrie, când a anunţat că Armstrong va deveni din nou tată, că de această dată nu a fost nevoie să se recurgă la inseminarea artificială.

×
Subiecte în articol: sport armstrong