x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga 1 - Boştină, doi ani "căine"

Liga 1 - Boştină, doi ani "căine"

de Ionut Paduraru    |    08 Sep 2007   •   00:00
Liga 1 - Boştină, doi ani "căine"

După Zenga, şefii roş-albilor au ajuns ieri la un acord şi cu un alt fost stelist, mijlocaşul Gabriel Boştină, care a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo.

După Zenga, şefii roş-albilor au ajuns ieri la un acord şi cu un alt fost stelist, mijlocaşul Gabriel Boştină, care a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo.

Tot ieri, Boştină a participat şi la primul antrenament alături de noii săi colegi, după care a fost prezentat presei. "Sunt bucuros că am ajuns la Dinamo. Am fost primit bine de toţi băieţii. Imi pare rău că nu pot să ii ajut in Cupa UEFA, dar voi da totul in campionat. Imi doresc să căştig titlul cu Dinamo, să evoluăm in grupele Ligii Campionilor", au fost primele cuvinte ale lui Boştină, care speră ca fanii să nu-i reproşeze trecutul roş-albastru: "Acest lucru depinde numai de mine şi de evoluţiile mele. I-aş ruga să aibă răbdare cu mine, sunt puţin in urmă cu pregătirea, dar să fie siguri că atunci cănd o să intru pe teren voi da tot ce am mai bun din mine. Increderea lor va conta mult pentru mine". Boştină s-a declarat foarte mulţumit de faptul că va lucra din nou sub comanda lui Zenga: "Walter ştie cum să ne mobilizeze şi ne ajută foarte mult atunci cănd avem probleme. Lucrează din inimă, cu zămbetul pe buze şi ştie să ii străngă pe toţi in jurul lui".

Profitănd de intreruperea campionatului pentru meciurile naţionalei, echipele din Liga 1 au programat la acest sfărşit de săptămănă o suită de partide amicale. Astăzi se vor diputa nu mai puţin de şase intălniri: Dacia Mioveni - Unirea Urziceni (11:00), Steaua - Gloria Buzău (11:30), Pandurii - "U" Cluj (11:30, la Simeria), Rapid - Panionis Atena (15:30), CFR Cluj - Gloria Bistriţa (16:30), Farul - Cerno More Varna (17:00). De asemenea, măine se va juca meciul dintre Poli Timişoara şi Şahtior Doneţk (19:00, sport.ro). Tot echipa lui Mircea Lucescu a dat aseară startul amicalelor, impotriva lui Poli Iaşi, partida terminăndu-se după inchiderea acestei ediţii.

×
Subiecte în articol: sport