x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Sfarsit de poveste pentru Real

Liga Campionilor - Sfarsit de poveste pentru Real

de Dragos Stoica    |    09 Mar 2006   •   00:00
Liga Campionilor - Sfarsit de poveste pentru Real

La capatul unor ani in care au pus mai mult accent pe echilibrarea balantei contabile prin intermediul imaginii jucatorilor decat prin prestatia acestora, spaniolii de la Real Madrid au fost nevoiti sa recunoasca aseara falimentul unei idei utopice, asa-zisa echipa "galactica".

FINAL. In fata unui arsenal mai motivat ca niciodata, ibericii au sperat sa intoarca rezultatul din tur, cand londonezii s-au impus la limita pe Santiago Bernabeu. Chiar daca scorul a ramas alb, partida de seara de pe Highbury poate servi oricand drept lectie pentru abecedarul fotbalului. Venita sa castige, Real a impins mereu jocul spre poarta lui Lehmann, dar apararea britanicilor a facut un meci la sacrificiu. Ratarile lui Raul, de doua ori, si Zidane au facut ca tabela sa ramana imaculata, iar acum, eliminati din Liga, spaniolii se pregatesc de o rapida perioada de tranzitie, de-a lungul ca-reia se vor desparti de multi jucatori cu nume. Cel mai probabil, Real va ramane fara Zidane, Roberto Carlos si David Beckham. Daca primul intentioneaza sa se retraga peste un an, ceilalti doi par tentati sa accepte alte oferte.

UMILINTA. Dupa ce in tur a scos la Munchen un 1-1 chinuit contra italienilor de la AC Milan, Bayern a fost ieri efectiv calcata in picioare de trupa "rosso-nerrilor". Cum in minutul 25 gazdele conduceau deja cu 2-0 si ratasera un penalti prin Sevcenko, nemtii au sperat sa revina, dar golul lui Vogel din minutul 35 s-a dovedit a fi numai apa de ploaie. Liverpool a pierdut lamentabil pe Anfield Road in fata lui Benfica Lisabona, in timp ce Olympique Lyon a facut un antrenament util impotriva lui Eindhoven, olandezii fiind facuti groggy.

OPTIMI - REZULTATE ASEARA
  • AC Milan - Bayern München 4-1 (in tur 1-1)
    F. Inzaghi (’8, ’47), Sevcenko (’25), Kaka (’59) / Vogel (’35)
  • Arsenal - Real Madrid 0-0 (1-0)
  • Liverpool - Benfica 0-2 (0-1)
    S. Simao (’36), Miccoli (’89)
  • Lyon - Eindhoven 4-0 (1-0)
    Tiago (’26, ’45), Wiltord (’71), F. Fred (’90)
  • ×
    Subiecte în articol: sport