x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Luis Oliveira: Adrian Mutu trebuie desemnat căpitan la Fiorentina

Luis Oliveira: Adrian Mutu trebuie desemnat căpitan la Fiorentina

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Iul 2008   •   00:00
Luis Oliveira: Adrian Mutu trebuie desemnat căpitan la Fiorentina

12:34 • Fostul atacant Luis Oliveira, care a evoluat la Fiorentina în perioada 1996-1999, a spus în Corriere dello Sport, că românul Adrian Mutu este un jucător fundamendat pentru echipa pregătită de Prandelli şi merită banderola de căpitan.

Fostul atacant Luis Oliveira, care a evoluat la Fiorentina în perioada 1996-1999, a spus în Corriere dello Sport, că românul Adrian Mutu este un jucător fundamendat pentru echipa pregătită de Prandelli şi merită banderola de căpitan.

APRECIAT. "Adrian este un jucător fundamental şi a căpătat respectul tuturor, mai mult decît a fost în cazul meu, dar inspiraţia, imaginaţia şi dorinţa de a impresiona sunt la fel. Mutu trebuie să fie următorul căpitan, el are mai mult decît oricine caracteristicile necesare. Are carismă, iniţiativă, inventivitate, iar colegii lui au încredere în el. Florenţa îl iubeşte, iar acest lucru este cel mai important", a declarat fostul internaţional belgian. Olibeira l-a lăudat pe directorul sportiv al echipei, Pantaleo Corvino, despre care a spus că a construit o echipă "extraordinară", dar şi conducerea clubului, care a fost dispusă să investească sume importante pentru realizarea transferurilor. Adrian Mutu a plecat din Miami luni noapte, potrivit presei italiene, şi marţi dimineaţă, la ora locală 8:20 a aterizat pe aeroportul din Roma, după care a plecat direct spre Florenţa. În această săptămână Mutu este aşteptat să semneze prelungirea contractului până în 2012, care conţine mărirea salariului la două milioane de euro pe sezon.

 

×
Subiecte în articol: sport