x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "M-am certat cu toti"

"M-am certat cu toti"

03 Sep 2004   •   00:00
"M-am certat cu toti"

Dinamo se afla din nou pe un butoi de pulbere. Ultimele rezultate negative, precum si declinul de forma etalat de catre elevii lui Ioan Andone au bagat zazania intre principalii investitori ai clubului din "Stefan cel Mare".

DANIEL STAN

Se pregatesc cateva schimbari importante la nivelul conducerii, fiind vehiculata si plecarea lui Gigi Netoiu la FC Arges. Puterea este scindata in doua tabere, directorul executiv Cristi Borcea si vicele Netoiu, candva buni prieteni, fiind pe lungimi diferite de unda. Poate ca de aici pleaca toate problemele la echipa campioana, care pare ca nu stie sa gestioneze aceasta perioada de criza.

  • Jurnalul National: Domnule Netoiu, care este situatia actuala la Dinamo?

    Gigi Netoiu: Ce pot sa spun? Dinamo nu a jucat rau la Cluj. A fost doar ghinion.

  • Toata lumea vorbeste ca va aflati in conflict cu Cristi Borcea. Este adevarat?

    Prefer sa nu raspund. Intelegeti dumneavoastra ce vreti! Sunt prieten cu Cristi si nu vreau ca relatia noastra sa degenereze ca aceea dintre Gigi Becali si Victor Piturca. Cred ca puteti citi printre randuri…

  • De ce v-ati certat cu Cristi Borcea?

    Eu nu m-am certat cu Cristi. Daca el s-a certat cu mine, este cu totul altceva! E numai problema lui… Pentru binele echipei pot spune ca m-am certat cu toti de la Dinamo.

  • Inclusiv cu presedintele Nicolae Badea?

    Nu! Nu ma pot certa cu Badea...

  • Sincer?

    Da... Sa zicem...

  • Plecati de la Dinamo sau nu?

    Nu doresc asta. Insa de 3 ani, de cand am parasit Universitatea Craiova, toata lumea spune ca am venit la Dinamo doar ca sa vand jucatori. Nimic mai fals. Pe Barcauan si Alexa nu i-a vandut Netoiu, chiar daca erau jucatorii mei. Ci clubul, dupa ce s-a decis in Consiliul Director.

  • Veti investi la Pitesti?

    Nu e prima oara cand se spune asta. De 2 ani tot plec. Nu as lasa Dinamo pentru nimic in lume. Dar daca nu mai sunt dorit, trebuie sa raman in fotbal.

  • Ati avut vreo intrevedere cu presedintele Viorel Ilinca zilele acestea?

    Vorbim foarte des. Adevarul este ca am relatii de prietenie cu FC Arges.

  • Mai aveti trei jucatori in lotul lui Dinamo...

    Am doar doi, Alistar si Grigorie. Burca nu este jucatorul meu.

  • Daca plecati ii luati si pe ei?

    Pe Grigorie, nu. Este cuvantul meu in fata lui Ioan Andone, pe care il respect foarte mult si caruia i-am promis ca Fane va ramane la Dinamo.

  • Pleaca si Vladimir Cohn, asa cum se aude?

    Pot eu vorbi in locul lui Vova? Sa fim seriosi!

    LA UN PAS DE BATAIE

    Dupa esecul inregistrat la Cluj, Cristi Borcea si Gigi Netoiu au avut un schimb de replici foarte dur.

    Apropiatii celor doi spun ca au fost la un pas de a se lua la bataie. Chiar daca nici unul nu confirma, relatiile dintre ei s-au racit vizibil. S-au creat doua curente de opinie, Borcea si Netoiu fiind, evident, in tabere diferite. Se zvoneste ca si vicepresedintii Vladimir Cohn si Petre Badea si-au manifestat intentia de parasi corabia campioanei in eventualitatea plecarii lui Netoiu.

    Presedintele Badea inclina balanta spre Borcea, care este foarte bine sustinut de catre Ministerul de Interne. Generalii nu agreeaza o eventuala plecare a lui Borcea.
  • ×
    Subiecte în articol: sport dinamo borcea netoiu