x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Mă gîndeam la demisie"

"Mă gîndeam la demisie"

de Ionut Paduraru    |    30 Aug 2008   •   00:00
"Mă gîndeam la demisie"

STEAUA ● Lăcătuş spune că un eşec în faţa Galatei l-ar fi făcut să renunţe
La o zi după primul său mare succes ca antrenor, Marius Lăcătuş a declarat că era tentat să demisioneze dacă “roş-albaştrii” nu reuşeau să se califice în grupele Ligii Campionilor.STEAUA ● Lăcătuş spune că un eşec în faţa Galatei l-ar fi făcut să renunţe
La o zi după primul său mare succes ca antrenor, Marius Lăcătuş a declarat că era tentat să demisioneze dacă “roş-albaştrii” nu reuşeau să se califice în grupele Ligii Campionilor.

Lăcătuş a recunoscut, într-o emisiune televizată, că în cazul unui eşec partida cu Galatasaray putea fi ultima pentru el în postura de antrenor al Stelei. “Dacă mă gîndeam să plec în caz că nu mă calificam? Da. Nu neapărat pentru faptul că mi s-ar fi spus să-mi dau demisia din partea conducerii, dar mă gîndeam la reacţia suporterilor, care aşteptau foarte mult de la mine. Dacă nu reuşeam, era foarte greu să dau ochii cu ei. M-aş fi gîndit foarte serios la demisie”, a spus Lăcătuş la Fanatik Show.

Tehnicianul a adăugat apoi că finanţatorul Gigi Becali nu a intervenit în alcătuirea echipei pentru meciurile cu Galata. “E adevărat, cîteodată mai solicită cîte un jucător în echipă, nu neapărat ca titular, ci să-l vadă la joc sau dacă merită să facă parte din lot. Înainte de meciul tur, mi-a spus că nu-l interesează ce 11 voi alinia. Nici la retur n-a ştiut echipa decît cu cîteva ore înainte de meci”, a spus Lăcătuş.

OGĂRARU. Antrenorul Stelei a mai declarat că există discuţii privind revenirea în Ghencea a fundaşului George Ogăraru, transferat la Ajax, în vara lui 2006, în schimbul a 3,3 milioane de euro. “Discutăm cu Ogăraru, să vedem în ce condiţii poate veni, să găsim o soluţie. Aşteptăm un răspuns de la el vizavi de situaţia lui de la Ajax, condiţiile în care poate pleca. Există şansa să vină la Steaua, el şi-ar dori asta. Să vedem cum îşi va rezolva situaţia cu Ajax. Mai e timp pînă luni, la încheierea perioadei de transferări”, a spus Lăcătuş.

×
Subiecte în articol: sport