x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mai rau decat execrabil!

Mai rau decat execrabil!

de Marius Mihalcea    |    27 Noi 2006   •   00:00
Mai rau decat execrabil!
FC ARGES - PANDURII TARGU JIU 0-0
Are cumva strabism conu’ Mitica?
Doua dintre partidele rundei a 17-a a Ligii 1, Gloria - Urziceni si FC Arges - Pandurii, au oferit o imagine sumbra intrecerii noastre interne, pe care seful LPF, Dumitru Dragomir, nu conteneste sa o laude.

Rezultatele meritorii obtinute de formatiile romanesti in ultimele doua editii ale cupelor europene i-au creat presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, falsa impresie ca intrecerea pe care o pastoreste a inregistrat un progres fata de anii trecuti. In realitate, cu cateva exceptii, echipele din Liga 1 sunt de fapt o apa si-un pamant. Seful LPF s-a convins singur de acest lucru sambata dupa-amiaza, cand s-a numarat printre nefericitii spectatori ai meciului FC Arges - Pandurii Targu Jiu, scor 0-0. A urmarit un joc anost, fara nici o noima, jucatorii celor doua echipe parand ca tin cu tot dinadinsul sa chinuie asistenta. La randul lor, o zi mai devreme, la Bistrita, Gloria si Unirea Urziceni i-au dat publicului sansa sa-si odihneasca retina. Disputa dintre echipele lui Nelutu Sabau si Dan Petrescu s-a incheiat, cum altfel?, tot 0-0.

SIMILITUDINE. La Pitesti, in primele 45 de minute, cele doua echipe n-au reusit sa expedieze nici macar un sut pe spatiul portii. Iar suturile lui Prepelita (50) si Cr. Tanase (86), din actul secund, respinse de Guso, n-au putut schimba impresia generala. Lehamite si la Bistrita, unde jucatorii Gloriei si cei ai Unirii Urziceni i-au lasat pe goalkeeperi sa asculte susurul apei care curge prin spatele tribunei a doua. Dupa meciul din Trivale, Dumitru Dragomir s-a aratat dezamagit de spectacolul tern la care a fost martor: "A fost un meci prost, intre doua echipe de pluton". Dorinel Munteanu, a pus jocul slab echipei sale pe seama tacticii adoptate de gorjeni. "Ne propusesem cu totul altceva, insa nu ne-a iesit, pentru ca am intalnit o echipa ultradefensiva, care in tot meciul a trecut de centrul terenului numai de cateva ori", a declarat antrenorul pitestenilor. "Munti" a anuntat apoi ca intentioneaza sa dea afara cativa jucatori: "Vor pleca cei care nu pot juca deocamdata la FC Arges".

×
Subiecte în articol: sport