x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Manchester, în finală!

Manchester, în finală!

de Dragos Stoica    |    30 Apr 2008   •   00:00
Manchester, în finală!

Trupa lui Sir Alex Ferguson este prima echipă calificată în finala celei mai importante competiţii intercluburi din lume!

LIGA CAMPIONILOR

Trupa lui Sir Alex Ferguson este prima echipă calificată în finala celei mai importante competiţii intercluburi din lume! După remiza albă de la Barcelona, britanicii şi-au asigurat aseară biletele pentru finala de la Moscova, de pe 21 mai, rezervările fiind făcute de veteranul Paul Scholes (foto, luat în braţe de Rio Ferdinand), care a marcat printr-un şut magistral în minutul 14, de la aproximativ 25 de metri.

ECHILIBRAT. În afara reuşitei mijlocaşului de 34 de ani, prima repriză le-a aparţinut englezilor, care şi-ar fi putut majora avantajul prin Tevez sau Cristiano Ronaldo. După pauză, însă, Barcelona a ajustat balanţa din teren, în principal graţie eforturilor repetate ale argentinianului Messi, dar presiunea teribilă de la poarta lui Van der Sar nu a adus golul calificării pentru catalani. Alex Ferguson continuă să scrie istorie pe banca lui United, pe care a calificat-o de două ori în finala Ligii Campionilor, în timp ce Frank Rijkaard se pregăteşte să părăsească Barcelona, din ce în ce mai contestat de suporteri.

×
Subiecte în articol: sport