x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mandorlini nu pleacă

Mandorlini nu pleacă

de Vlad Ionescu    |    18 Mai 2010   •   00:00

Arpad Paszkany, finanţatorul echipei CFR Cluj, a infirmat zvonurile conform cărora campioana României se va despărţi de antrenorul Andrea Mandorlini şi a anunţat că bugetul de transferuri pentru sezonul viitor va fi de 8 milioane de euro.

"Mandorlini are oferte din Serie A, dar nu va pleca. E mai important să joace cu CFR în Champions League. Bugetul de transferuri va fi de aproximativ 8 milioane de euro. Avem o listă lungă de jucători, vrem să aducem doi-trei oameni pe fiecare post, care să ridice nivelul campionatului", a spus Paszkany.

Fan declarat al trupei Iron Maiden, Paszkany a promis că-i va aduce la Cluj pe legendarii rockeri britanici dacă CFR câştigă titlul. Şi cum acest lucru s-a întâmplat, Iron Maiden va susţine un concert la 15 august, în parcarea mall-ului Polus Center. "Am vrut să fie o surpriză pentru toţi clujenii, şi nu numai. Sunt foarte bucuros că am reuşit să aducem această trupă la Cluj şi în România", a declarat omul de afaceri. La eveniment sunt aşteptaţi peste 40.000 de fani din întreaga ţară, dar şi din Ungaria sau Moldova, preţul biletului fiind de 20 de euro plus TVA.

×
Subiecte în articol: sport