x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mărlănia multilateral dezvoltată

Mărlănia multilateral dezvoltată

de Dan Dumitrescu    |    15 Aug 2007   •   00:00

PUNCTUL PE EI
Mihai Stoica mi-a cheltuit, in trecutul nu prea indepărtat, toată ingăduinţa din dotare. Ajunsesem astfel să bag alunecare la orice ieşire a sa in decor. S-ar putea ca decontul jurnalistic să fi fost cam apăsat. Dar om sunt şi eu.



PUNCTUL PE EI
Mihai Stoica mi-a cheltuit, in trecutul nu prea indepărtat, toată ingăduinţa din dotare. Ajunsesem astfel să bag alunecare la orice ieşire a sa in decor. S-ar putea ca decontul jurnalistic să fi fost cam apăsat. Dar om sunt şi eu. Un om care nu-i putea ierta lui MM mărşăvia de a fi lucrat (cum ştie el mai bine!) la indepărtarea lui Marius Lăcătuş de la Steaua. Acum, de cănd a luat viză de flotant la Urziceni, premierul Unirii pare să fi adoptat o altă atitudine, un alt comportament. Iată că notez discreţia prestaţiei lui Mihai Stoica fără nici o apăsare. Dimpotrivă! Zic să-i ţină Dumnezeu obiceiul pentru că locul rămas liber in mahala va fi licitat la greu de alţi cioflingari scoşi la rampă de fotbalul mitic. Dacă l-aş trata pe Mihai Stoica cu apelativul Mimi, cred că acesta ar completa instantaneu prima poziţie pe lista ruşinii cu numele fostului coleg de şanţ, Marian Iancu. Opţiunea lui MM, chiar şi imaginară, se suprapune perfect realităţii de fapt. Marian Iancu indestulează generos mitocănia din fotbal. Ultimul său gest, acela de a trimite la o conferinţă de presă un bodyguard şi ingrijitorul terenului, a fost de o mărlănie multilateral dezvoltată.


Stop! Nu vă grăbiţi să mă consideraţi rupt de realităţile trecutului apropiat. Ceea ce aţi citit pănă acum reprezintă un articol scris săptămăna trecută. Apariţia unei teme prioritare a determinat insă amănarea publicării sale. Iar in cele căteva zile care au trecut Mihai Stoica a revenit la stilul care l-a consacrat. Il concurează din nou pe Marian Iancu in mahalaua fotbalului. De această dată suspansul este creat de o surprinzătoare schimbare de macaz. Beligeranţii care păreau că vor sfărşi prin linşaj reciproc au incheiat marea pace din Balcani. Suntem curioşi să aflăm care vor fi victimele pe care şi le propun in continuare Mimi Schiloada şi Bufniţa Obeză (numele de scenă n-au nici o legătură cu realitatea). In primul episod aliaţii au văslit prin săngele din instalaţii impotriva Stelei. Urmează probabil Dinamo, CFR Cluj, Rapidul şi alte echipe care ii asupresc in clasament.

×
Subiecte în articol: sport