x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Messi duce Barcelona în careul de aşi

Messi duce Barcelona în careul de aşi

de Ionut Paduraru    |    06 Apr 2010   •   00:00

FC Barcelona s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după ce a zdrobit-o pe Arsenal, scor 4-1, în manşa secundă a sferturilor de finală. În penultimul act al competiţiei, Barcelona va întâlni Interul lui Cristi Chivu, care a trecut de ŢSKA Moscova cu scorul general de 2-0.

La adăpostul remizei obţinute în deplasare în tur, catalanii au atacat cu răbdare în startul partidei, dar şutul lui Messi a ocolit de puţin vinclul porţii adverse. Meciul s-a aprins în minutul 18, când Bendtner l-a învins din a doua încercare pe Valdes, după un contraatac rapid purtat de Walcott.

Au urmat însă clipe de graţie ale fenomenului Messi, care a reuşit un hattrick până la pauză. Mai întâi a readus liniştea pe Nou Camp cu un şut puternic de la marginea careului de 16 metri, apoi a finalizat o acţiune prelungită a Barcelonei, pornită tot de el, şi a terminat cu un lob peste Almunia, la capătul unui contraatac. Recitalul argentinianului s-a încheiat în minutul 88, când a dus scorul la 4-1 cu un şut printre picioarele portarului advers.

Rezultatele de marţi:
ŢSKA Moscova - INTER MILANO 0-1 (în tur 0-1)
Sneijder 6
FC BARCELONA - Arsenal 4-1 (în tur 2-2)
Messi 21, 37, 42, 88 / Bendtner 18


Miercuri, de la ora 21:45, vor avea loc ultimele două meciuri din sferturi: Bordeaux - Olympique Lyon (în tur 1-3) şi Manchester United - Bayern Munchen (în tur 1-2).

×
Subiecte în articol: redactie