x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mirel Radoi, la Real Madrid

Mirel Radoi, la Real Madrid

de Marius Mihalcea    |    18 Oct 2006   •   00:00
Mirel Radoi, la Real Madrid

In ziua meciului Steaua - Real, patronii celor doua echipe s-au inteles pen-tru un imprumut al capita-nului Stelei la Real. Radoi pleaca din iarna, iar daca va confirma, Steaua ia 20 de milioane de euro.

  • Cititi si: Steaua - Real / Tensiune ""galactica"" La finalul dineului oficial dinaintea meciului Steaua - Real Madrid, Gigi Becali a dezvaluit ca s-a inteles cu presedintele madrilenilor, Ramon Calderon, in privinta transferului lui Mirel Radoi la "galactici".

    La capatul a doua ore si jumatate, timp in care oficialii Stelei si cei ai lui Real Madrid au ciocnit o cupa de sampanie si s-au intretinut amical pe tema meciului, Ramon Calderon, presedintele celui mai titrat club din lume, a aprins fitilul.

    BOMBA. Suspansul nu a durat decat cateva secunde. Daca boss-ul madrilenilor s-a ferit sa dea nume, precizand ca Realul a luat doar o optiune in privinta transferului jucatorului, Becali a anuntat cu surle si trambite numele stelistului care ar urma sa imbrace tricoul "albilor": Mirel Radoi. Calderon a fost mai retinut in a da un verdict clar: "Daca staff-ul nostru tehnic isi va da acordul, nu am nimic impotriva. A fost vorba, insa, de o discutie scurta".

    LAMURIRI. Ulterior, Gigi Becali a facut cateva precizari, cea mai importanta dintre acestea fiind ca Radoi ar urma sa plece la Real, in prima faza, doar sub forma de imprumut. "I-am zis lui Calderon sa-l ia sase luni pe Mirel si sa-i dea si lui un milion de euro. Daca vor fi multumiti de prestatia lui, sa-l opreasca si sa-mi dea 20 de milioane, daca nu, sa vina inapoi la Steaua", a spus finantatorul "ros-albastrilor". Tranzactia s-ar face din iarna.
    ABSENTA
    Mirel Radoi nu a mai evoluat intr-un meci oficial al Stelei din sezonul trecut. Capitanul "ros-albastrilor" s-a accidentat in amicalul cu Tavria Simferopol, din vara, si a fost supus unei interventii chirurgicale, la Bologna, la data de 27 iulie. In momentul de fata, Mirel Radoi se afla in recuperare, la antrenamente revenind abia saptamana trecuta. "Nu vreau sa fortez, de aceea nu cred ca voi prinde nici returul cu Real", a mentionat, insa, jucatorul. Din cate se pare, acesta va reveni pe gazon peste o luna.
    FRATI DE CRUCE
    Gigi Becali si Ramon Caderon s-au simtit foarte bine pe durata dineului. Urmare a acestei afinitati, cei doi au convenit sa devina, simbolic, frati de cruce. In acest sens, ei si-au lipit, pret de cateva secunde, incheieturile mainilor, invocand un mai vechi obicei. "Am cunoscut o persoana de exceptie, care are o inima imensa", a spus Calderon despre Gigi. Altfel, Calderon l-a invitat pe Gigi Becali la "El Classico", Real - Barcelona, meci ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani pe "Santiago Bernabeu".

    A DEMISIONAT?
    Cu cateva ore inaintea confruntarii cu Steaua, o stire-bomba a bulversat starea de spirit in lotul Realului. Doua posturi de televiziune spaniole au anuntat ca antrenorul Fabio Capello si-a fi prezentat demisia chiar in avion. Posturile Canal Plus si Maracana 06 au informat ieri-dimineata ca Fabio Capello s-ar fi decis sa demisioneze chiar la o zi dupa esecul suferit in meciul cu Getafe, informandu-l pe presedintele Realului, Ramon Calderon, despre intentia sa in avionul care i-a transportat pe "galactici" in capitala Romaniei. "Presedintele Ramon Calderon a ales sa nu-i accepte demisia lui Capello si l-a convins pe acesta sa ramana pe banca tehnica a Realului", informeaza Canal Plus. Ieri-dimineata, managerul sportiv al Realului, fostul mare international sarb Predrag Mijatovici, a sustinut o conferinta de presa la hotelul Marriott, in care a tinut sa dezminta informatiile: "Este o stire falsa".
  • ×
    Subiecte în articol: sport rădoi mirel rădoi real mirel calderon