x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mititelu, şantajat de DNA?

Mititelu, şantajat de DNA?

13 Mai 2010   •   00:00
Mititelu, şantajat de DNA?
Sursa foto: Darius Mitrache/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Patronul Universităţii Craiova s-a dus peste jucători la pauza meciului cu CFR Cluj



Victoria smulsă la Severin de CFR Cluj în minutele de prelungire ale întâlnirii cu Universitatea continuă să provoace discuţii. Deşi a dezminţit ca­tegoric varianta unui aranjament, numindu-i pe cei care au avansat o asemenea ipoteză drept "cretini şi idioţi", Adrian Mititelu a avut luni cel puţin un moment care continuă să alimenteze suspiciunile.

Conform unor surse din cadrul clubului, Mititelu a vrut să vorbească cu fotbaliştii săi şi s-a dus la vestiare în pauză, cu toate că "alb-albaştrii" conduceau cu 2-0 şi aveau şi un om în plus după eliminarea lui Alcantara. Ce le-a spus finanţatorul ju­cătorilor rămâne o enigmă, dar efectul a fost devastator pentru Craiova.

 Imediat cum cea de-a doua repriză a început, mai mulţi dintre olteni au cerut să fie schimbaţi, pe motiv de subite crampe musculare, pentru ca totul să culmineze cu egala­rea din minutul 85 şi cu penalty-ul din prelungiri, în urma căruia CFR a luat toate cele trei puncte.

O variantă care circulă în aceste zile spune că Mititelu ar fi fost avertizat la pauză ca Ştiinţa să cedeze meciul, în caz contrar el urmând să fie reţinut de DNA în do­sarul în care sunt implicaţi primarul Craiovei, Antonie Solomon, şi patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, ambii cercetaţi penal în legătură cu un teren care i-a aparţinut tocmai actualului finanţator al Universităţii!

De precizat că în toate interven-ţiile publice de luni seară, de după partidă, Mititelu avea un glas pierdut, ce aducea mai mult a spaimă!

×
Subiecte în articol: sport