x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Munti", regizor-actor

"Munti", regizor-actor

de Mihai Igirosanu    |    29 Iun 2005   •   00:00
"Munti", regizor-actor

Finantatorul gruparii ardelene, Arpad Paszkany, a reusit transferul de senzatie al internationalului Dorinel Munteanu. Campion cu Steaua, "Munti" va fi antrenor principal si jucator la CFR Cluj.

Luni dupa-amiaza, Dorinel Munteanu a negociat cu Paszkany chiar in vila acestuia din Cluj, dupa ce, initial, intalnirea fusese stabilita la hotelul Stil, din afara orasului. Cei doi s-au inteles asupra unui contract pe doi ani, care a fost oficializat ieri. Noul antrenor principal si jucator al CFR-ului va fi prezentat astazi.

SECRETOSI. Tratativele dintre Munteanu si Paszkany dureaza de circa o luna, dar clujenii au incercat sa ascunda totul. Chiar Paszkany a declarat ca va negocia abia miercuri cu Dorinel, in vreme ce presedintele Iuliu Muresan a invitat ziaristii la conferinta de presa care va avea loc astazi.

CONFIRMARE. Dorinel Munteanu a fost cel care a confirmat intelegerea. "Ne-am inteles pentru un contract pe doi ani, pe care il vom semna marti", a declarat Dorinel, care ar urma sa primeasca un salariu de 150.000 de dolari pe sezon. Staff-ul tehnic va fi completat de fostul jucator al lui Dinamo Gica Mihali si de Cristi Ciornei, fostul jucator al Resitei. "Munti" il inlocuieste pe Aurel Sunda, cel care a condus echipa in campionatul precedent si a lasat de inteles ca se va retrage din activitate dupa incheierea sezonului urmator.

RETRAGERE
"Am ales varianta de a fi antrenor-jucator pentru ca, vreau nu vreau, se apropie si momentul agatarii ghetelor in cui. Probabil, ma mai desparte un campionat de acest eveniment. Oricum, ma pregatesc foarte atent pentru cariera de antrenor fiindca este ceea ce imi doresc sa fac in continuare. Nu ma vad stand intr-un birou" - Dorinel Munteanu antrenor-jucator CFR Cluj

BUCUROS
"Sunt foarte fericit ca am reusit sa-l aduc pe Dorinel la CFR Cluj. Cu el, echipa noastra va fi mult mai puternica pe banca, dar si pe teren" - Arpad Paszkany, finantator CFR Cluj
×
Subiecte în articol: sport dorinel