x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport N-a fost sărbătoare

N-a fost sărbătoare

de Ionut Paduraru    |    24 Iul 2007   •   00:00
N-a fost sărbătoare

In faţa a căteva mii de spectatori, bănăţenii nu au impresionat in meciul cu echipa lui Adi Mutu, aflată la inceputul pregătirii, dar au obţinut un rezultat de egalitate.

Poli Timişoara - Fiorentina 1-1Â - egal de salon

In faţa a căteva mii de spectatori, bănăţenii nu au impresionat in meciul cu echipa lui Adi Mutu, aflată la inceputul pregătirii, dar au obţinut un rezultat de egalitate.

Au marcat: Pleşan (’81) / Gobbi (’6)

Stadion: "Dan Păltinişanu"

Spectatori: 8.000

Arbitri: T. Lajos - O. Maier, S. Caia

Reuniţi de numai o săptămănă, italienii au susţinut inainte de venirea la Timişoara o singură partidă de pregătire, impotriva unei formaţii de amatori. Cu toate acestea, Fiorentina a arătat in majoritatea timpului că este superioară echipei lui Duşan Uhrin jr. Oaspeţii au deschis scorul incă din minutul 6, cănd Massimo Gobbi a reluat din apropierea porţii o centrare de pe partea stăngă. Bănăţenii au restabilit egalitatea pe final, după o fază asemănătoare: slovenul Dare Vrsici a pasat in careul mic pentru Pleşan, care a inscris. După meci, antrenorul timişorenilor a apreciat că mai are multe lucruri de pus la punct pănă la startul noului sezon. "Sunt mulţumit de joc, mai puţin de prima jumătate a meciului. Jucătorii mei au făcut căteva greşeli pe care sper să nu le repete in campionat. Mai avem multe de pus la punct pănă la inceperea campionatului, chiar dacă timpul este scurt", a spus Uhrin jr.

ECHIPELE:

Poli Timişoara: M. Popa - St. Stancu, McKain, Cănu (’65 Srhoj), Dancia - Torje (’60 Pleşan), Alexa, Aliuţă (’46 Vrsici), Artavazd Karamyan (’46 Abiodun) - G. Bucur (’60 Mansour), I. Ganea (’76 A. Cristea). Antrenor: Duşan Uhrin

Fiorentina: Frey - Vanden Borre, Gamberini, Kroldrup - Ujfalusi, Pazienza (’88 Tagliani), Liverani (’57 Pasqual), Balzaretti, Gobbi - Lupoli (’57 Di Carmine), Mutu (’80 Lepiller). Antrenor: Cesare Prandelli

Mutu, translatorul lui Prandelli

Aplaudat la scenă deschisă in momentul in care a fost inlocuit, Adrian Mutu a jucat rolul de translator pentru antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, la conferinţa de presă de după meci. "Am făcut un meci bun, după numai o săptămănă de pregătire. Poli este o echipă organizată, care a jucat in viteză. A fost un test util", a spus Prandelli. De asemenea, Mutu a declarat că ii este greu să vorbească despre diferenţele dintre cele două echipe. "Noi suntem abia la inceputul pregătirilor, iar Poli acum incepe campionatul. Poli este o echipă puternică şi sper să o poată arăta şi in Europa", a spus Mutu , care după meci a plecat impreună cu Contra la o nuntă unde timişoreanul a fost naş.

×
Subiecte în articol: sport