x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nadal s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells

Nadal s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells

20 Mar 2022   •   10:00
Nadal s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells
Sursa foto: antena3

Rafa Nadal a câştigat sâmbătă confruntarea cu tânărul Carlos Alcaraz, 6-4 4-6 6-3, ajungând astfel la o serie de 20 de victorii şi asigurându-şi un loc în finala turneului de tenis de la Indian Wells.

Nadal îl va înfrunta pe americanul Taylor Fritz în finala de duminică, în deşertul californian, unde o victorie i-ar permite jucătorului, în vârstă de 35 de ani, să egaleze recordul lui Novak Djokovic de 37 de titluri ATP Masters 1000, scrie Reuters.

Anterior, Fritz a obţinut un loc în prima sa finală de Masters 1000 cu o victorie cu 7-5 6-4 în faţa lui Andrey Rublev, al şaptelea favorit, şi va încerca să devină primul american după Andre Agassi, în 2001, care ridică trofeul.

„Am jucat bine la început, dar a fost atât de dificil să-l opresc cu loviturile sale uimitoare După aceea nu pot spune că am avut controlul, pentru că este imposibil să fii sub control împotriva unui jucător ca el", a declarat Nadal, care va disputa a cincea sa finală la Indian Wells.

Rafa Nadal a vorbit și despre condițiile speciale în care s-a disputat partida.

În al doilea set, condiţiile au devenit nebuneşti. Nu este amuzant să joci pe un astfel de vânt, este uneori o provocare şi mă pot bucura de asta. Din punct de vedere al tenisului este ok, dar din punct de vedere al întreruperilor tot timpul nu este bine", a precizat Nadal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Rafa Nada