x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nadal va lua o pauză după Roland Garros și nu va juca la Wimbledon

Nadal va lua o pauză după Roland Garros și nu va juca la Wimbledon

03 Iun 2022   •   23:35
Nadal va lua o pauză după Roland Garros și nu va juca la Wimbledon
Sursa foto: Hepta

Rafael Nadal va lua o pauză prelungită după Roland Garros și va rata și în acest an turneul de la Wimbledon, conform unor informații furnizate de publicația spaniolă Marca.

Aceasta vine ca o lovitură pentru turneu, în condițiile în care punctele de clasament au fost retrase recent și, în condițiile în care probabil numărul 1 mondial, Daniil Medvedev, nu poate juca, iar Alexander Zverev este în așteptarea verdictului după accidentare, ce poate necesita o recuperare de lungă durată la gleznă. Asta ar putea însemna că Novak Djokovic va fi principalul favorit al Grand Slam-ului pe iarbă.

Nadal nu a mai jucat în turneul pe iarbă de dinaintea pandemiei și continuă să își gestioneze cu atenție programul, din cauza unei afecțiuni cronice la picior, care s-a agravat în ultimele luni.

El va încerca să obțină cel de al 14-lea titlu de la Roland Garros și al 22-lea titlu de Grand Slam, duminică, în finala în care va juca fie cu Casper Ruud, fie cu Marin Cilic.

Aceste absențe ar putea reprezenta o șansă pentru Djokovic sau, eventual, pentru un jucător precum Carlos Alcaraz, care ar putea obține un titlu de Grand Slam la simplu, într-un turneu ce e posibil să nu alinieze la start cele mai importante nume din circuit.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rafael nadal