x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Niculae, înlocuit

Niculae, înlocuit

de Ionut Paduraru    |    04 Feb 2008   •   00:00
Niculae, înlocuit


Doar trei fotbalişti, dintre care doi portari, au fost prezenţi ieri la reunirea lotului echipei naţionale pentru meciul amical cu Israel de miercuri.

ECHIPA NAŢIONALĂ - Grosul se strânge la Tel Aviv


Doar trei fotbalişti, dintre care doi portari, au fost prezenţi ieri la reunirea lotului echipei naţionale pentru meciul amical cu Israel de miercuri.

La centrul de la Mogoşoaia au ajuns la ora programată doar Bogdan Lobonţ, Dănuţ Coman şi Cosmin Moţi, ieri fiind aşteptaţi să mai ajungă în ţară Tamaş, Cociş, Chivu şi Ogăraru. “Cred că este prima reunire cu atât de puţini jucători. Important este că la Tel Aviv ne vom vedea cu toţii după două luni”, a spus Lobonţ, iar selecţionerul Piţurcă a recunoscut că situaţia este delicată. “Este un meci pe care îl consider important pentru a începe cu dreptul acest an în care se dispută şi turneul final al CE. Situaţia la meciurile amicale este mai delicată, pentru că este puţin timp de pregătire a jocului. Dar în lot se găsesc jucători care au dus greul acestei campanii şi cred că toată lumea ştie ce are de făcut”, a spus Piţurcă.

 

VINE MAZILU. În lotul anunţat vineri a intervenit o modificare, Daniel Niculae fiind înlocuit de Ionuţ Mazilu după ce s-a accidentat sâmbătă, în meciul cu Bastia, din 16-imile Cupei Franţei. “Din păcate, Daniel Niculae s-a accidentat în meciul de cupă şi a rămas în Franţa, iar în locul lui va veni Mazilu, care a discutat cu Protasov şi i-a dat voie, deoarece clubul nu mai era obligat să-i dea drumul”, a explicat Piţurcă.

 

Contract pe doi ani

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat ieri că a semnat un contract pe doi ani cu FRF, deşi şi-ar fi dorit unul valabil până în 2012. “Am semnat un contract numai pe doi ani. Dacă va mai fi să fie un nou contract vom vedea după preliminariile următoare. Obiectivul este calificarea la Cupa Mondială, fără prelungire automată, cum era la contractul precedent. Am vrut un contract pe patru ani, dar federaţia nu a dorit acest lucru şi s-a hotărât aşa”, a precizat Piţurcă.

×
Subiecte în articol: sport