x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Nu joaca Cristea? Vine alt antrenor"

"Nu joaca Cristea? Vine alt antrenor"

21 Feb 2005   •   00:00

Cu trei zile inaintea returului cu Valencia, atmosfera din Ghencea este extrem de tensionata. Patronul Gigi Becali e in centrul unui conflict care se poate transforma intr-un scandal urias.

MIHAI IGIROSANU

DEZLANTUIT. Gigi Becali se razboieste cu fanii, se implica in echipa si il ameninta de la distanta pe Walter Zenga, permitandu-si sa sugereze tactica de joc
Prezent duminica seara la OTV, patronul gruparii din Ghencea a lasat de inteles ca puterea de decizie a antrenorului Walter Zenga va fi limitata.

IMPLICARE. Becali a continuat propaganda pro-Andrei Cristea pe care a lansat-o imediat dupa infrangerea de pe "Mestalla". "Am vorbit cu Zenga si mi-a spus ca joi seara va juca intr-o formula cu trei atacanti", a dezvaluit liderul ros-albastrilor. Intrebat cine va fi titularizat, Becali a continuat: "Pai, cred ca primul va fi Oprita. Apoi, sigur va juca Andrei Cristea, care simt ca va realiza un hat-trick, si al treilea va fi Dinita. Nu vad cine ar putea sa mai joace...".

AMENINTARE. Gigi Becali l-a ignorat pe Ciocoiu, despre care a spus doar ca "nu are cum sa mai joace". Intrebat cum va reactiona daca antrenorul Zenga nu il va introduce pe Andrei Cristea la meciul de joi seara, Becali a rabufnit: "Nu exista asa ceva. Daca nu va juca Cristea, va veni un nou antrenor. Am dreptul sa ma impun si eu pe banii mei, iar Cristea nu va mai lipsi din echipa Stelei".

MODIFICARI
Echipa de start a Stelei pentru meciul de joi va suferi modificari majore. Fata de confruntarea de pe "Mestalla", Zenga il va retrage pe Radoi in centrul liniei defensive, alaturi de Ghionea, din schema urmand a sari Eugen Baciu. In linia de mijloc va fi titularizat Bostina, alaturi de Paraschiv, Dorinel Munteanu si Dica. Oprita va prelua sarcinile de pivot ale lui Ciocoiu, urmand a fi sustinut din spate - conform dorintei lui Gigi Becali - de Cristea si de Dinita.
×
Subiecte în articol: sport cristea