x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oferte pentru Ganea

Oferte pentru Ganea

de Dragos Stoica    |    27 Dec 2005   •   00:00
Oferte pentru Ganea

Accidentat grav in vara lui 2004 , fostul international roman pare sa fi depasit perioada neagra a carierei, trezind acum interesul mai multor echipe britanice.

Fortat sa stea pe tusa vreme de un an, Ionel Ganea parea ca si-a incheiat conturile cu fotbalul de mare performanta, mai ales ca ruptura de ligamente incrucisate l-a prins la varsta de aproape 32 de ani.

MONITORIZAT. Desi a intentionat sa se intoarca repede pe gazon, Ganea a revenit de abia in prima parte a sezonului in curs, marcand pana acum cinci goluri pentru Wolverhampton. Ca urmare, nu mai putin de trei echipe din liga secunda engleza, Southampton, Leeds United si Cardiff City, sunt acum tot mai interesate de serviciile atacantului roman. Agentul fotbalistului, Gary Williams, a confirmat zilele trecute interesul. "Multa lume este din nou atrasa de el, iar Cardiff, Leeds si Southampton au cerut sa fie tinute la curent cu situatia jucatorului", a afirmat impresarul.

POZITIE. In ceea ce-l priveste pe fostul international roman, acesta pare tentat sa ramana la actuala sa echipa, mai ales ca familia sa s-a acomodat excelent cu zona. Totodata, Ganea este insa deranjat de faptul ca oficialii "lupilor" nu vor sa negocieze o eventuala prelungire a contractului sau decat la finalul actualei editii de campionat, acestia dorind sa vada daca piciorul operat va rezista cu bine pana la vara. "Vio vrea sa ramana la Wolves si sa-si lamureasca situatia. Familia lui se simte foarte bine aici, dar nu putem astepta pana in mai pentru a sti daca lui Vio i se va prelungi contractul pentru inca un sezon", a comentat Williams. In cazul in care s-ar transfera la Cardiff, Ganea ar urma sa evolueze sub comanda tehnicianului Dave Jones, cu care a mai lucrat in 2004 la Wolverhampton.

VARIANTA. Daca nu va ajunge la un rezultat cu actuala conducere a lui Wolverhampton si nici nu se va transfera la o alta formatie din campionatul Angliei, Ionel Ganea are si posibilitatea revenirii in tara, pe care n-a exclus-o niciodata. De-a lungul anilor de cand a plecat din campionatul Romaniei, Rapid si Steaua l-au tatonat periodic pe fotbalist, dar tratativele n-au ajuns la nici un rezultat.

×
Subiecte în articol: sport ganea