x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ogăraru: Revederea cu Lăcătuş a fost emoţionantă, ca şi despărţirea

Ogăraru: Revederea cu Lăcătuş a fost emoţionantă, ca şi despărţirea

08 Ian 2009   •   00:00
Ogăraru: Revederea cu Lăcătuş a fost emoţionantă, ca şi despărţirea

Fundaşul dreapta al echipei Steaua, George Ogăraru, a declarat, astăzi, că revederea jucătorilor cu Marius Lăcătuş, la primul antrenament pe care tehnicianul l-a condus, a fost emoţionantă, ca şi despărţirea de acesta de la sfârşitul lunii octombrie.



"A fost o surpriză revenirea lui Marius Lăcătuş dar în acelaşi timp şi o plăcere. Jucătorii au fost sub comanda multor antrenori de-a lungul timpului şi cred că n-a fost o confuzie. Revederea a fost emoţionantă, aşa cum a fost şi despărţirea", a spus George Ogăraru, citat de Mediafax. Lotul echipei Steaua a efectuat, joi dimineaţă, vizita medicală înaintea returului Ligii I la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Atacantul Pantelis Kapetanos a fost şi el prezent la vizita medicală după ce la reunirea lotului a lipsit motivat, el întorcându-se din Grecia miercuri seară. Singurul absent din lotul stelist de la vizita medicală a fost Ricardo Pedriel, care se află încă în Bolivia. Ulitmii doi sosiţi la INMS au fost fundaşii centrali stelişti, Dorin Goian şi Sorin Ghionea, care au ajuns după ora 9.00. George Ogăraru a precizat că nu i se pare grea vizita medicală în niciun an, el neavând probleme cu kilogramele în plus. "Nu este greu. Doar că trebuie să te trezeşti de dimineaţă. Cei care au copii ştiu cum este să te trezeşti de dimineaţă. N-am avut niciodată probleme cu kilogramele", a menţionat Ogăraru. Fundaşul stelist consideră un avantaj faptul că Steaua nu va mai evolua în Liga Campionilor, riscul accidentărilor jucătorilor fiind acum mai mic. "Riscurile de accidentare sunt mai mici şi sperăm să nu mai avem probleme de lot, cum a fost în tur. Poate şi din această cauză n-am câştigat toate meciurile, neavând tot lotul apt", a explicat Ogăraru. Acesta crede că Steaua nu are nevoie să fie întărită printr-un transfer al unui jucător de atac. "Noi suntem foarte mulţumiţi de Kapetanos şi ar fi nedrept să spunem că am avea nevoie de un atacant acum, când a ajutat atât de mult echipa. Pentru dumneavoastră a fost o surpriză Kapetanos, pentru noi care ne-am antrenat alături de el nu a fost o surpriză", a mai spus Ogăraru. Fundaşul este încrezător că Steaua va reuşi un retur mai bun de campionat pentru că meciurile importante din Liga I le dispută pe teren propriu. "Aştept să văd cum o să fie anul ăsta. Acum e doar începutul de an. Sper să fie un retur mai bun decât turul. Aşteptăm să vedem ce o să fie. Avem perioada de pregătire, o să ne antrenăm doar pentru câştigarea campionatului. Contează foarte mult că o să jucăm meciurile importante pe teren propriu. Derbiurile mari le avem pe Ghencea şi cred că pentru noi acest lucru va fi benefic. Sunt sigur că suporterii vor fi alături de noi în retur", a precizat fundaşul stelist. George Ogăraru, iniţiator al campaniei "Fotbal pentru viaţă", în care 14 jucători români, reuniţi în aceeaşi echipă, au strâns bani pentru a ajuta copiii de la Asociaţia Pro Vita, a precizat că a doua ediţie a acestui eveniment a fost mai reuşită decât prima, realizată când evolua pentru Ajax. "A fost o campanie mai reuşită decât prima. Am adunat mai mulţi bani pentru copii. Acum, licitaţia s-a încheiat, dar site-ul încă există şi se pot face donaţii. Cu siguranţă că va exista şi o a treia ediţie", a explicat Ogăraru.

Steaua va pleca în primul stagiu de pregătire la 11 ianuarie, la Oliva Nova, Spania, cu un avion programat să decoleze la ora 16.00, de pe Aeroportul Henri Coandă, spre Valencia. Întoarcerea steliştilor din primul stagiu de pregătire este programată la 23 ianuarie, cu un avion de la Valencia, de la ora locală 20.00. În primul turneu de pregătire, la Oliva Nova, în Spania, între 11 şi 23 ianuarie, steliştii vor disputa meciuri amicale cu formaţia FC Zurich, la 20 ianuarie, două zile mai târziu urmând să întâlnească echipa din liga a doua spaniolă Hercules Alicante. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport ogararu