x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Olandezul" Mitea radiografiaza CE 2004: "Prea mult timp am ramas acasa"

"Olandezul" Mitea radiografiaza CE 2004: "Prea mult timp am ramas acasa"

30 Iun 2004   •   00:00

Nicolae Mitea, jucatorul lui Ajax Amsterdam, nu acorda nici o sansa Olandei si Greciei in semifinalele Euro 2004. Tanarul atacant vede o finala intre Portugalia si Cehia.

CATALIN FAINISI

  • Jurnalul National: Euro se apropie de sfarsit. Cine dintre cele patru semifinaliste va castiga competitia?

    Nicolae Mitea: Sunt sigur ca Portugalia va invinge Olanda si va juca finala cu Cehia, care va distruge Grecia in cealalta semifinala. Cat despre castigatoare, mi-e greu sa spun.

  • Ce te determina sa dai acest pronostic?

    Jocurile de pana acum ale celor doua echipe. Portugalia a inceput timorat, acuzand poate si presiunea la care a fost supusa, dar si-a dat drumul la joc pe parcurs. Olanda, din pacate, s-a chinuit cu Suedia si a castigat la penalty-uri nemeritat. De partea cealalta, Cehia joaca cel mai frumos fotbal de la Europene si merita un loc in finala.

  • Cum va fi pentru Romania cu Cehia si Olanda in preliminarii?

    Foarte greu. Sunt doua echipe de valoare foarte mare, dar nu trebuie sa pornim de la premisa ca vom pierde calificarea. Asa cum a spus si Milan Baros, calificarea se va juca in trei. Noi trebuie sa avem incredere in noi si sa luptam, fiindca prea mult timp am ramas acasa, iar asta doare foarte tare. Cred ca Romania se va califica la Mondialul din Germania, din 2006.

    "Cehia si Olanda pot fi batute!"

    Tinerii internationali Marica, Rat si Stoican sunt de parere ca nu trebuie sa ne temem de cehi si de olandezi, in ciuda formei pe care o arata la Euro 2004. "Daca o sa jucam la adevaratul potential o sa le punem probleme si cehilor, si olandezilor", spune Marica. "Nu trebuie sa ne speriem de ei. Trebuie sa jucam numai la victorie, asa cum ne-am obisnuit, nu la mica ciupeala", avertizeaza Stoican. "Nu trebuie sa ne multumim cu putin si sa ne gandim cat mai mult la victorie in ceea ce priveste meciurile cu Olanda si Cehia din viitoarele preliminarii ale CM din 2006", e de parere si Rat. (Daniel Stan)
  • ×
    Subiecte în articol: sport