x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oţelul – Steaua 0-1: Perfecţi afară

Oţelul – Steaua 0-1: Perfecţi afară

de Ionut Paduraru    |    24 Aug 2009   •   00:00
Oţelul – Steaua 0-1: Perfecţi afară
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Roş-albaştrii au reuşit a doua victorie în deplasare din acest sezon, dar Bogdan Stancu a fost eliminat şi va rata derby-ul cu Dinamo.



Singurul gol al meciului a fost marcat de Romeo Surdu, în minutul 58, după o fază pornită de la Andrei Ionescu. "Mi-e greu să cred că am pierdut acest meci, fotbalul este nedrept. Steaua a speculat mai bine decât noi şi a câştigat. Mulţi jucători de la Oţelul se cred titulari de drept şi o să am o discuţie cu ei în zilele următoare, pentru că m-au dezamăgit", a spus după meci antrenorul gazdelor, Dorinel Munteanu.

De partea cealaltă, Cristiano Bergodi s-a declarat nemulţumit de numărul mare de eliminări din tabăra stelistă. "Am obţinut o victorie importantă aici, la Galaţi, unde se va câştiga greu în acest campionat. Am făcut un meci remarcabil, băieţii au avut caracter şi personalitate, iar după ce am rămas în 10 oameni, adversarul nu a mai avut nici o ocazie. Începe să mă deranjeze că atacanţii iau cartonaşe roşii şi rămânem mereu în 10. O să propun amenzi pentru cei care sunt eliminaţi aşa de uşor", a spus Bergodi.

Steaua nu va putea miza în etapa viitoare, la meciul cu Dinamo, pe unul dintre cei pe periculoşi oameni ai săi, atacantul Bogdan Stancu, eliminat la Galaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

×