x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii – Rapid / Ca la uşa cortului

Pandurii – Rapid / Ca la uşa cortului

de Marius Mihalcea    |    19 Apr 2007   •   00:00
Pandurii – Rapid  / Ca la uşa cortului

În timp ce jucătorii lui Răzvan Lucescu vizează accederea în finala Cupei, Constantin Zotta se războieşte aprig cu dinamovistul Vasile Turcu.

Atacat frontal de unul dintre acţionarii lui Dinamo, Vasile Turcu, directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a uitat pentru moment de meciul de azi cu Pandurii Târgu-Jiu, din semifinalele Cupei României Timişoreana.

JIGNIRI. Catalogat de Turcu drept "un tâmpit, un angajat care stă în genunchi în faţa patronului, un derbedeu care stă şi-o freacă toată ziua", oficialul giuleştenilor a replicat prompt, folosind un ton la fel de acid: "Trebuie să-i dau dreptate lui Marian Iancu şi să admit că tot un «Muc cel mic» a rămas acest Turcu. Omul ăsta e un violator în serie, siluieşte zilnic limba română! La câte prostii spune zilnic, a ajuns un personaj de circ. Agramatul ăsta ar trebui s-o lase mai moale cu exprimatul în public, pentru că la cum vorbeşte, dacă s-ar fi dat pedepse pentru aşa ceva, cred că ar fi făcut închisoare pe viaţă".

Altfel, jucătorii grupării de sub Podul Grant nici nu admit să rateze calificarea în finala competiţiei al cărui trofeu îl deţin.

ÎNCREDERE. "Ne aşteaptă un meci greu, cu o formaţie incomodă, care ne-a pus probleme şi în campionat, unde n-am reuşit să-i învingem. Totuşi, ca valoare, noi suntem peste cei de la Pandurii", a spus atacantul Mugurel Buga. De partea cealaltă, preşedintele gorjenilor, Marin Condescu, i-a încurajat pe elevii lui Eugen Neagoe recomandându-le să nu mai fie stresaţi, pentru că nu au nimic de pierdut. "Niciodată nu trebuie să ne fie frică să ne dorim mai mult decât se crede că putem la un moment dat".

ACCIDENT
Directorul de imagine al Pandurilor, Bogdan Tudor, a fost implicat ieri-dimineaţă într-un accident de circulaţie, maşina în care acesta se afla împreună cu trei jurnalişti izbindu-se de o cisternă staţionată pe marginea drumului. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 4:20, în localitatea Remetea Mare, din judeţul Timiş. Unul dintre jurnalişti, Claudiu Drăgătoiu, aflat pe bancheta din spate a maşinii conduse de Bogdan Tudor, a fost grav rănit şi a fost internat la Spitalul Judeţean Timişoara în comă de gradul doi. (G.M.)
×
Subiecte în articol: sport