x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii – Rapid / Vis de mårire pentru gorjeni

Pandurii – Rapid / Vis de mårire pentru gorjeni

de Marius Mihalcea    |    18 Apr 2007   •   00:00
Pandurii – Rapid / Vis de mårire pentru gorjeni

De două ori câştigător al Cupei României ca jucător, pe vremea când îmbrăca tricoul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe ţine morţiş să cucerească trofeul şi ca antrenor.

Neagoe vrea Cupa

De două ori câştigător al Cupei României ca jucător, pe vremea când îmbrăca tricoul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe ţine morţiş să cucerească trofeul şi ca antrenor.

Tehnicianul Pandurilor, Eugen Neagoe, le-a pus gând rău "alb-vişiniilor". A lăsat în urmă incidentele petrecute la meciul din Giuleşti de anul trecut, terminat 1-1, când fanii rapidişti l-au înjurat ca la uşa cortului, l-au scuipat şi chiar au atentat la integritatea sa cu o sticlă azvârlită de la tribuna zero, trecându-i razant pe lângă cap, dar tot vrea să câştige.

ÎNCREZĂTOR.Neagoe consideră că jucătorii săi pot tranşa în favoarea lor disputa care va avea loc mâine, de la ora 20:45, pe Stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara. Explică şi de ce: "Cum evitarea retrogradării este un obiectiv aproape îndeplinit, în campionat ne mai interesează doar să avem un parcurs bun în continuare şi să terminăm pe o poziţie cât mai bună. Meciul cu Rapidul are o cu totul altă semnificaţie, de aceea suntem relaxaţi. Ar fi păcat, dacă am ajuns până aici, să nu ne dorim să jucăm şi finala". Dacă Pandurii va trece de Rapid şi va triumfa şi în ultimul act al competiţiei, Neagoe îşi va trece în palmares a treia Cupă. "Am câştigat două cupe ca jucător şi aş vrea ca în acest an s-o câştig pe prima ca antrenor, care ar fi prima şi pentru Pandurii", a spus antrenorul gorjenilor.

SOMAŢI DE FRF
Comisia pentru Statutul jucătorului din cadrul FRF a hotărât ca Rapid să achite clubului Ceahlăul până azi, cel târziu, datoria de 100.000 de dolari, reprezentând o rată din transferul lui Burdujan. "În mod normal, dacă nu-şi vor plăti datoria până la termenul fixat, rapidiştii nu doar că nu vor fi programaţi în campionat, ci nu vor putea disputa nici meciul cu Pandurii din Cupa României", a declarat directorul departamentului competiţii din cadrul FRF, Mircea Cezar Ionescu. Luând act de somaţie, directorul de imagine al giuleştenilor, Cristian Costache, a anunţat că Rapid se va conforma deciziei.

×
Subiecte în articol: sport