x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pe malul Begai se viseaza frumos

Pe malul Begai se viseaza frumos

de Vicentiu Neagoe    |    Ionut Paduraru    |    22 Iun 2005   •   00:00
Pe malul Begai se viseaza frumos

Timisorenii pornesc in noul sezon cu gandul la titlu, obiectivul trecut in contractul antrenorului Cosmin Olaroiu (foto) fiind castigarea campionatului.

PREGATIRI. Dupa o vacanta de doua saptamani, jucatorii se vor reuni vineri, in vederea reluarii pregatirilor, iar vizita medicala este programata la 27 iunie. A doua zi, elevii lui Cosmin Olaroiu vor pleca in Austria, in statiunea Kaprun, unde vor sta in cantonament pana la 8 iulie. Cea de-a doua faza a pregatirilor este programata in perioada 13-24 iulie, destinatia urmand a fi aleasa intre Austria si Elvetia.

TRANSFER. Mijlocasul Dan Galdean, care a semnat de curand un contract pe trei ani cu Poli, a declarat ca este constient de faptul ca va trebui sa munceasca foarte mult pentru a fi titular. "Mi-am dorit foarte mult sa ajung la o echipa mare. Cred ca se poate face performanta la Timisoara, de asta am venit aici. Trebuie sa muncesc foarte mult ca sa prind un loc de titular, fiindca Poli are in acest moment un lot foarte valoros", a afirmat jucatorul venit de la Apulum Alba Iulia. Galdean este a doua achizitie din aceasta vara a gruparii timisorene, dupa "bancarul" Adrian Olah. El se va reintalni pe Bega cu fostul sau coechipier de la Apulum, Alin Paleacu.

MVP. Intr-un sondaj efectuat pe site-ul clubului, suporterii l-au votat pe Gigel Coman drept cel mai bun jucator al lui Poli in acest sezon. Coman, care este golgeterul timisorenilor din retur, cu 6 reusite, a fost urmat in preferintele fanilor de Caramarin si de Viorel Moldovan.

×
Subiecte în articol: sport