x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Petrolul - Rapid / Doar o formalitate

Petrolul - Rapid / Doar o formalitate

de Ionut Paduraru    |    26 Apr 2006   •   00:00
Petrolul  -  Rapid / Doar o formalitate

Reveniti in lupta pentru castigarea titlului, giulestenii incearca azi sa obtina si calificarea in finala Cupei Romaniei.

Partida retur dintre Petrolul Ploiesti si Rapid se va disputa pe stadionul Ilie Oana incepand cu ora 16:00. Intalnirea va fi condusa de Augustus Constantin, ajutat de Eduard Dumitrescu si Nicolae Meghesan.

FAVORITI. Invingatoare cu 4-1 in prima mansa, echipa lui Razvan Lucescu este favorita certa in fata divizionarei B. Asta cu atat mai mult cu cat formatia ploiesteana nu este intr-o forma tocmai buna, remizand in ultima etapa, 2-2, cu modesta Inter Gaz. "Vom juca fara presiune, ceea ce sper sa ne avantajeze in obtinerea unui rezultat bun, chiar daca sansele de cali-ficare sunt aproape nule", a declarat antrenorul Valeriu Rachita. De partea cealalta, jucatorii giulesteni sunt optimisti in privinta finalului de sezon. "Am facut sarbatorile cu un moral linistit. Daca nu castigam cu Bacaul nu aveam chef de nimic. Am castigat cu noroc in Sambata Mare, cred ca e si un semn de la Dumnezeu pentru ce va urma", a spus fundasul Marius Constantin.

A UITAT DE PLOIESTI
Atacantul Nicolae Constantin, care a evoluat timp de cinci sezoane la Petrolul, spune ca sentimentalismele nu-si au rostul intr-o astfel de partida. "Daca o sa intru, o sa joc ca si cum n-as cunoaste pe nimeni de acolo. Sunt sigur ca Petrolul nu o sa depuna armele si o sa fie un meci disputat, dar vom trata cu mare seriozitate partida si noi vom merge mai departe. Cred ca pentru ei este mai important sa prinda loc la barajul pentru promovare in Divizia A, decat Cupa Romaniei", a spus Nae Constantin.

REVINE MUGUREL BUGA
Accidentat in meciul retur cu Steaua din sferturile de finala ale Cupei UEFA, Mugurel Buga va reveni pe teren in partida cu Petrolul. "Echipa a inscris de 11 ori in ultimele trei jocuri, fara aportul meu, asa ca nici nu conteaza daca o sa revin cu gol, important e sa continuam seria pozitiva", a spus Buga. Un alt atacant, Lucian Burdujan, ar putea reveni si el in returul semifinalei Cupei Romaniei. Burdujan s-a accidentat in partida cu Otelul, fiind menajat de Razvan Lucescu in meciul cu FCM Bacau.
×
Subiecte în articol: sport