x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pleaca Razvan Lucescu?

Pleaca Razvan Lucescu?

de Marius Mihalcea    |    11 Dec 2006   •   00:00
Pleaca Razvan Lucescu?
JIUL - RAPID 1-0 / S-a ponosit locomotiva "alb-visinie"
Giulestenii au deraiat la Petrosani, iar zilele lui Lucescu junior pe banca Rapidului par a fi numarate, echipa din Grant fiind departe de obiectivele fixate de patronul George Copos la inceputul sezonului.

Cel mai longeviv antrenor din Liga 1 este in mare dificultate. Singura sansa a lui Razvan Lucescu de a salva un sezon mai degraba cenusiu al Rapidului este ca Panathinaikos sa nu piarda miercuri meciul cu PSG, de pe "Parc des Princes", situatie in care giulestenii vor prinde in-extremis primavara europeana. Chiar si asa insa, Lucescu junior este tot mai mult tentat sa renunte la postul de antrenor din proprie initiativa, fiind dezamagit de atitudinea lui Copos din ultima vreme, care s-a rasfrant negativ asupra echipei.

DARAMAT. Dupa meciul cu Jiul, castigat de "mineri" gratie reusitei lui Vrajitoarea, tehnicianul giulestenilor a aparut la conferinta de presa vlaguit si fara chef de vorba. In cateva cuvinte, pe care le-a rostit tinandu-si capul in pamant, Lucescu junior a luat asupra sa toata vina pentru rezultatele nesatisfacatoare ale Rapidului din ultima perioada. Potrivit unor surse neoficiale, aprecierile pe care le-a facut Razvan Lucescu dupa meciul de la Petrosani ar putea fi ultimele din postura de antrenor al Rapidului.

AMBIGUU. Chiar daca George Copos a negat ca se gandeste sa se desparta de Lucescu junior, spunand ca "Razvan va ramane in functie indiferent de rezultatul meciului cu Jiul si de cel al partidei dintre PSG si Panathinaikos", a recunoscut ca a purtat discutii in vederea aducerii lui Sabau ori a lui Loti Bölöni pe banca tehnica a Rapidului. Daca tehnicianul Gloriei a tinut sa-l asigure pe Lucescu junior ca nu urmareste sa-i ia locul, Bölöni, in prezent fara angajament, a fost extrem de evaziv cand a fost chestionat in aceasta privinta: "Vorbiti cu domnul Copos, dumnealui stie mai multe".

CULPABILITATE
"Sunt responsabil pentru rezultatul partidei si pentru toate rezultatele din ultima vreme ale Rapidului. Jiul a meritat sa castige, pentru ca a avut mai multa rautate. Altceva nu vreau sa mai comentez"
Razvan Lucescu
antrenor Rapid

×
Subiecte în articol: sport lucescu