x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI IASI - "U" CRAIOVA 1-0 / Coana Craiova la Iasi, ultimul act

POLI IASI - "U" CRAIOVA 1-0 / Coana Craiova la Iasi, ultimul act

10 Apr 2005   •   00:00

Venita vineri in Dealul Copoului cu pretentii de echipa adevarata, "Stiinta" a jucat prost in rolul formatiei care chiar isi doreste sa ramana pe prima scena a fotbalului romanesc.



  • de VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV - IASI

  • PARTENERI. Dupa ce in urma cu cativa ani au devenit asociati in afaceri viticole, Netoiu (stanga) si Popescu ar putea prelua "Stiinta"
    Incet, dar sigur, Craiova se scufunda de la etapa la etapa in esalonul secund. Vineri, in poate cel mai important meci din acest retur, oltenii au pierdut la Iasi in fata uneia dintre principalele contracandidate la evitarea retrogradarii.

    BULVERSATI. Constienti macar in plan declarativ ca meciul de la Iasi ar fi putut reprezenta gura de oxigen de care avea nevoie Universitatea, jucatorii formatiei din Banie n-au fost la fel de siguri si pe teren. "Poli" a inceput tare, instalandu-se in careul lui Guso, care, lucru deja banal, avea din nou sa fie unul dintre cei mai buni oameni ai Craiovei. "Ma doare foarte tare. Am dat tot ce am avut mai bun, insa nu a fost suficient", a spus printre lacrimi bosniacul. Dupa reusita lui Bernard, oaspetii au avut doua goluri anulate, prin Papura si Plesan, dar clasamentul nu contabilizeaza decat ceea ce valideaza arbitrul.

    IUDA. Hulit de aproape intreaga suflare olteneasca pentru situatia in care a adus Universitatea, Dinel Staicu a avut o replica reprezentativa pentru modul in care a inteles sa gestioneze destinele "campioanei unei mari iubiri". "Craiova are echipa de Divizia B, dar spun asta ca jucatorii sa nu mai simta presiunea rezultatelor. Iau pacatele echipei asupra mea, cum si Iisus le-a luat asupra sa pe cele ale omenirii", a delirat Staicu.

    NEGOCIERI. Soarta "Stiintei" s-ar putea schimba inca din aceste zile, Staicu fiind dispus sa cedeze echipa oricarei persoane care negociaza. Numele cel mai vehiculat pentru preluarea "Stiintei" este Gica Popescu, in umbra aflandu-se totodata si Gigi Netoiu. Intr-o tranzactie care l-ar include si pe Mihaita Plesan, Dinel solicita 3 milioane de euro, exceptie facand autocarul si baza de antrenament.

    AGRESIUNE
    Craiova a fost incurajata la Iasi de aproximativ o suta de suporteri. Desi nu s-au inregistrat deloc evenimente, ultrasii olteni au fost agresati de mai multe ori de jandarmi. Totul a culminat la cinci ore dupa finalul meciului. Aflati in gara din Iasi, de unde urmau sa ia trenul, craiovenii au fost efectiv impiedicati sa se urce in vagoane, indiferent daca aveau bilete de calatorie. Pana la urma, majoritatea au reusit sa plece, insa peste 20 de fani au ramas in Iasi pana dimineata, fiind amendati si agresati fizic fara nici un motiv.
    ×
    Subiecte în articol: sport craiova iasi