x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI TIMISOARA - SPORTUL 0-0 / Creste presiunea

POLI TIMISOARA - SPORTUL 0-0 / Creste presiunea

de Ionut Paduraru    |    26 Sep 2005   •   00:00
POLI TIMISOARA  -  SPORTUL 0-0 / Creste presiunea

Noul semiesec al echipei, vazuta ca o candidata la titlu inaintea inceperii campionatului, a reaprins spiritele pe Bega: suporterii au huiduit echipa, dar si pe arbitri, acuzandu-i ca nu au acordat un penalty.

Suparati pe rezultatele echipei din ultimele etape, timisorenii au venit in numar mic la meci, doar 8.000 de spectatori fiind prezenti pe stadionul "Dan Paltinisanu" la meciul cu Sportul Studentesc. Mai mult, galeria gazdelor a fost in greva, incurajandu-si favoritii doar in cateva randuri in repriza secunda. "Cum e cand si noi facem doar act de prezenta si nu punem suflet?", a fost mesajul suporterilor, afisat pe un banner la peluza. Iritati de cateva executii gresite ale elevilor lui Cosmin Olaroiu, spectatorii nu au ezitat nici sa-si huiduie favoritii. Dupa meci, aproximativ 70-80 de suporteri au venit la vestiare, numindu-i pe jucatori "mercenari". Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de interventia presedintelui Consiliului de Administratie al clubului, Marian Iancu.

PRESIUNE. Antrenorul gazdelor a explicat ca dezamagirea fanilor este mare deoarece echipa sa a fost supraestimata. "Trebuie sa se inteleaga ca nu suntem Real Madrid, nu suntem o formatie asa de mare cum crede lumea. Noi suntem o echipa in formare. Publicul se poate manifesta cum crede de cuviinta, dar eu cred ca numai impreuna putem reusi", a spus Olaroiu. El a adaugat ca jucatorii sai nu joaca la nivel maxim deoarece au evoluat intotdeauna sub presiune. "A fost un meci disputat in conditii destul de grele, avand in vedere ca noi pana acum am fost sustinuti de public in permanenta. Insa, si in conditiile astea, am controlat meciul de la un capat la altul si ne-am creat ocazii. Nici nu stii ce sa faci dupa un meci ca asta, daca sa te duci sa-i omori sau sa le spui ca mergem mai departe. Exista o presiune mare asupra echipei. La pauza mai multi jucatori mi-au cerut sa nu-i mai bag, tocmai din cauza ostilitatii pe care au resimtit-o dinspre tribuna. O sa incercam sa jucam, sa castigam, sa ne batem, astfel incat sa aducem publicul inapoi la stadion", a spus Oli.

INCREDERE. Presedintele clubului timisorean, Marian Iancu, a discutat dupa meci cu jucatorii si cu antrenorul Olariou, spunand ca are inca incredere in acestia: "N-am absolut nimic sa va reprosez, e greu sa facem o echipa in cateva meciuri. Am incredere in voi si voi avea pana la capat".

OLI S-A LUAT DE SALOMIR
Cosmin Olaroiu a criticat dupa meci si prestatia brigazii de arbitri de la meciul cu Sportul, in special pe cea a "centralului" Marian Salomir, acuzat ca nu a dat penalty pentru Poli in minutul 85, la un hent in careul lui Rusu. "Domnul Salomir nu a vazut patru puncte pentru noi: nici cu Steaua, nici cu Sportul", a precizat tehnicianul. La finalul partidei, mai multi suporteri au patruns pe teren pentru a cere socoteala "fluierasilor", fiind evacuati de oamenii de ordine. Brigada de arbitri a parasit stadionul "Dan Paltinisanu" escortata de scutieri. "Cred ca suporterii au dreptate sa fie suparati ca nu am castigat. Am incercat sa castigam, dar n-am reusit. Sunt meciuri in care castigi, poate cu sansa, iar altele in care nu castigi. Noi am vrut, dar n-am putut. Trebuie sa mergem sa castigam etapa viitoare, la Jiul", a spus dupa meci fundasul Florin Batranu.
×
Subiecte în articol: sport meci