x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI TIMISOARA / Start victorios

POLI TIMISOARA / Start victorios

de Ionut Paduraru    |    14 Noi 2005   •   00:00
POLI TIMISOARA / Start victorios

Gica Hagi a debutat cu o victorie in functia de antrenor la Poli Timisoara. Intr-un meci amical, Poli a invins cu 2-1 echipa sarba FK Zemun Belgrad.

Aproximativ 7.000 de spectatori au venit sambata la Stadionul "Dan Paltinisanu" pentru a vedea primul meci al "Regelui" la carma echipei banatene, impotriva sarbilor de la Zemun Belgrad, un adversar agresiv, locul opt in Iugoslavia, care a uitat de multe ori ca intalnirea este doar una amicala.

ECHIPA. Hagi a trimis in teren urmatoarea garnitura: M. Popa - S. Radoi, McKain, Batranu, Balace - Silvasan, Olah, Naidin, G. Coman - Caramarin, Mansour. Poli a deschis scorul in minutul 10, cand Gigel Coman a trimis balonul in plasa de la sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a senegalezului Mansour. Oaspetii au restabilit egalitatea in minutul 24, cand Vidovici l-a invins pe Marius Popa cu un lob de la 10 metri. Golul victoriei a fost inscris cu cinci minute inainte de pauza de Caramarin, dupa ce portarul advers respin- sese in prima ipostaza o lovitura de cap a aceluiasi jucator. Si asta desi micutul atacant se accidentase inca din prima repriza, jucand restul meciului cu un pansament la cap.

SCHIMBARI. In repriza a doua, ambele formatii au facut numeroase schimbari, singurul jucator de la Poli care a ramas pe teren pe toata durata partidei fiind McKain. Au mai jucat Grigore, Velcea, Popovici, Galdeanu, M. Rus, Paleacu, Constantinescu, Daminuta, Paez Cilinsek, ultimul fiind un jucator sarb aflat in probe.

VREA NOUA PUNCTE DIN NOUA
Gica Hagi s-a declarat multumit ca a inceput cu o victorie mandatul sau la Timisoara. "Ca antrenor, scopul meu a fost de a-mi cunoaste mai bine jucatorii. Cred ca a fost un antrenament bun si este important ca i-am vazut pe toti. Mi-au placut jucatorii mei. Au vrut mult, au avut si realizari, insa s-au facut si greseli pe faza defensiva", a spus Hagi, care a fost incurajat la acest meci de sotia sa, Marilena, si de fiul sau, Ianis. De asemenea, Hagi s-a aratat incantat si de faptul ca in tribune au fost circa 7.000 de spectatori. "Pentru o partida amicala, cred ca au fost multi spectatori. Am incredere ca putem obtine maximum de puncte in ultimele trei etape", a mai spus Hagi. Suporterii lui Poli au arborat un banner prin care cereau eliberarea fanilor dinamovisti retinuti in Bulgaria, "Romania nu uita, cei cinci au cetatenia ta", iar dupa meci aproximativ 50 de timisoreni au facut un mars de solidaritate in Piata Operei.

×
Subiecte în articol: sport poli